the Freedom Collection

Zelf kiezen wat je wilt. À la carte stijl.

Trouwfotograaf Daniel Vinke
€ 125

Fotografie per uur

Heb je slechts voor een deel van de bruiloft een fotograaf nodig? Binnen The Freedom Collection is fotografie per uur te boeken. Ook als je nog niet weet hoe lang je een fotograaf wilt is dit handig! We kunnen namelijk ook achteraf kijken hoe lang het nodig was. Fotografie uren worden alleen berekend over de dag van de bruiloft zelf. Dit is inclusief selectie en nabewerking.
usb
€ 750

Foto's op usb-stick

Heel je leven herinneringen in je handen. Dát is het motto van TrouwfotosvanDaan. Foto's alléén op een usb-stick verstoppen is niet oke. ;) Zeker niet als het om de foto's van je bruiloft gaat. 

Mocht je jouw herinneringen aan één van de mooiste dagen van je leven toch alleen willen bewaren op een usb-stick dan kan dat voor € 750,-. Op de usb-stick komen alle bewerkte foto's in 4K resolutie. Ook ontvang je ze op web formaat geschikt voor Insta & Facebook.

Tip: Kies je voor een album, dan krijg je er een usb-stick bij en vervallen deze kosten geheel!

trouwfotografie zwart-wit
€ 100

Je trouwfoto's bewerkt in zwart-wit

Zwart-wit heeft iets tijdloos. Kleur is vaak een prachtige toevoeging die bijdraagt aan de herinnering. Soms leidt kleur af. Door foto's in zwart-wit te bekijken hoef je de kleuren niet in je op te nemen. Je oog valt dan automatisch eerder op de emotie van het onderwerp, het moment of het contrast. Zwart-wit foto's zijn intens. 
Trouwfotoalbum 30x45 combibox inclusief usb-stick
€ 560

Combibox XL 30 x 45 cm

Je trouwt maar één keer in je leven. Je geeft veel geld uit aan bijv. de taart, trouwschoenen, boeket en andere zaken die niemand gaat onthouden. Één van de weinige dingen die je voor de rest van je leven in je handen kan houden zijn de foto’s. Wil je die dan alleen op een usb-stick? En wie weet verdwijnt de usb ooit. Net als de dvd en cd-rom. Het allermooist is een luxe album met de foto’s in je hand. De ultieme beleving krijg je met deze box. Dit product is he-le-maal af.


Dit is wat je krijgt:


De Box

Een handgemaakte doos in leer, linnen, suéde of fluweel. Hierbij heb je keuze uit 70 kleuren.


Het Album

De bruiloft is jullie dag. Jullie hebben dan ook de eer om het mooiste album te laten zien aan iedereen die de komende jaren bij jullie op visite komt. Hierin bewaar je de mooiste herinneringen aan je trouwdag op prachtig professioneel Fuji fotopapier. Geen goedkoop drukkerijwerk maar echte fotoafdrukken waarbij het papier speciaal belicht wordt. De cover met afwerking van eco-leer, suéde, linnen of fluweel is mogelijk in 70 kleuren. Om de beleving af te maken kan er een foto achter acrylglasplaat toegevoegd worden. Het album is inclusief 12 spreads (= 24 pagina's). Spreads zijn voor 20 euro per spread bij te bestellen. Inclusief verdikte cover, sierlint om het album uit de doos te tillen, mooie uitsparing in de doos voor de usb-stick, 100% vlakliggende pagina's en een prachtige beleving bij het openslaan door de totale breedte van 90 cm!


Een usb-stick

Met daarop alle bewerkte foto's op 4K resolutie in kleur en op web formaat voor bijvoorbeeld Insta of Facebook.


Combibox inclusief album en usb stick 30 x 45 cm 560 eu

Combibox inclusief album en usb stick 20 x 30 cm 450 eu 

Combibox trouwalbum, doos en usb stick 30 x 45 cm
ouderalbum
€ 140

Ouderalbum

De herinneringen aan je bruiloft blijven heel je leven bij je. Dit geldt voor jou en je partner, maar heb je er wel eens bij stilgestaan dat dit ook zo is voor de gasten die dicht bij je staan? 


Het zal nog lang duren voordat ik weet hoe het is om je dochter te zien trouwen, maar de trots in de ogen van mijn ouders zal ik voor altijd blijven onthouden. 


Hoe mooi is het als je hen ook iets tastbaars geeft. Een blijvende herinnering aan jullie bruiloft. 

Dit ouderalbum (ook wel minialbum) is een prachtig cadeau om te geven aan de mensen die je dierbaar zijn. Ouders, broers, zussen en/of ceremoniemeesters zullen versteld staan als je ze bedankt met dit handgemaakte album. 


Tip: Je kan hem natuurlijk ook bijbestellen voor jezelf. Zo heb je een handig exemplaar om mee te nemen en overal jouw prachtige bruiloft te laten zien.


140 euro voor 10 spreads (=20 pagina's)

15 euro per extra spread

  
trouwfotos in foliobox
€ 180

Foliobox

Misschien wel nóg intenser dan een album is deze fotobox. De cover kan voorzien worden van naam, logo of foto achter acrylglas. Beschikbaar in staand, liggend en vierkant formaat. Uit te breiden met usb-stick in matching kleuren en geleverd met 5 tot 20 foto’s op Fine-Art of Fuji fotopapier naar keuze. Prachtig weergegeven in witte passe-partouts.

De standaard foliobox is 13 x 18 cm.

dronefotografie-bruiloft
€ 150

Dronefotografie

Soms wil je gewoon ff iets laten zien. Showen! Mensen verbluffen met een stukje exclusiviteit. Dronefotografie zorgt hiervoor. Geen enkele gast weet hoe mooi de locatie van boven is. Puur omdat niemand vanuit dit standpunt kan kijken. Met een beetje creativiteit en bewerking kunnen we prachtige beelden maken. Dit is kunst.

fotografie loveshoot
€ 250

Pre-weddingshoot

Een pre-weddingshoot of loveshoot is superhandig! Het is een leuke manier om de fotograaf te leren kennen, je kan alvast wennen aan het staan voor de camera én je krijgt mooie foto's! Helemaal slim is het als je de pre-weddingshoot doet op dezelfde locatie (en hetzelfde tijdstip!) als waar je de trouwfoto's laat maken. Plan je deze shoot lang genoeg van te voren dan kan je deze foto's zelfs nog op de save-the-date kaartjes of uitnodigingen plaatsen. Plan je hem kort voor de bruiloft dan onthoud je de meeste tips van de fotograaf.  Een pre-weddingshoot is niet in bruidskleding.
trouwfotografie: after-weddingshoot
€ 250

After-weddingshoot

De bruiloft is geweest. Heb je genoten? Had je stress? Was het een drukke dag? Na de bruiloft is alles weer rustig. Je jurk is weer terug van de stomerij. Ga je hem weghangen? Offf doe je hem nog een keertje aan? 


Door een paar weken na de bruiloft een after-weddingshoot te doen kunnen we lekker de tijd nemen voor unieke foto's! Beelden die je niet snel op de dag van de bruiloft maakt omdat er te weinig tijd is. Of omdat er een risico in zit! 


Een after-weddingshoot mag in bruidskleding, maar dat hoeft niet. En het mag in Nederland, maar ook dat hoéft niet! ;)

Overzicht

AANTAL UUR FOTOGRAFIE

alle bewerkte foto's op USB-stick

FOTOS BEWERKT IN ZWART-WIT

GROOT ALBUM

MINI ALBUM

FOLIOBOX 

PRE-WEDDINGSHOOT

DRONEFOTOGRAFIE

The Freedom Collection

samen te stellen

125 per uur
750
100
560
140
180
250
150

The Grand collection

2210
tot 12 uur inbegrepen
inclusief
inclusief
inclusief combibox 30 x 45 cm

inclusief

optie
inclusief
inclusief

THE LUXE COLLECTION

1990
tot 12 uur inbegrepen
inclusief
inclusief
inclusief luxe album 20 x 30 cm
inclusief
inclusief
optie
optie
arrow_drop_up arrow_drop_down