fbpx

WIN EEN LOVESHOOT t.w.v. € 200,-

WAT KOST EEN
TROUWFOTOGRAAF
IN SCHIEDAM?

TARIEVEN VOOR HET FOTOGRAFEREN VAN EEN BRUILOFT

“Het voelde super goed en heel vertrouwd!”
Hoe jullie dag ook is ingedeeld, je bent verzekerd van mooie trouwfoto’s. Groots, met veel gasten (als het weer mag) of klein en intiem met alleen de personen die het dichtst bij jullie staan. Geen bruiloft is hetzelfde, maar ze verdienen het allemaal om mooi vastgelegd te worden door een professionele trouwfotograaf. Geen moment gaat verloren met de trouwfoto’s van Daan.

“Al vanaf het allereerste contactmoment, voelde het voor ons super goed en heel vertrouwd! Zowel Daniel als Sigourney zijn oprecht lieve mensen, heel geïnteresseerd, compassievol en attent. Naast prachtige foto’s, hebben wij het gevoel nieuwe vrienden gemaakt te hebben. Wanneer je op zoek bent naar prachtige foto’s, een geweldige sfeer en een hele mooie herinnering, dan kan ik TrouwfotosvanDaan van harte aanbevelen! ❤️” – Claire Richardson

Maar wat kost dat dan, trouwfotograaf Daan uit Schiedam? Door verschillende pakketten en opties aan te bieden, kan ik aan ieders wens en budget voldoen. Het bedrag is trouwens ook in termijnen te betalen. Dit kunnen we samen bespreken. De tarieven zijn hieronder te vinden!

 • 820,- (meest gekozen)
 • PAKKET GOUD
  • ♥ Trouwfotograaf voor 6 uur
   TIJDELIJK OOK ONBEPERKT AANTAL UUR!
  • ♥ 200 Bewerkte foto’s op usb stick
  • ♥ Selectie 20 foto’s bewerkt in zwart/wit
  • ♥ Pocketversie trouwalbum 15x20cm (30 pages)
  • ♥ Zes mooie trouwfoto’s om te delen binnen 48 uur
  • ♥ Fotoselectie online te bekijken
 • 1397,- all-in luxe
 • PAKKET DIAMANT
  • ♥ Twee trouwfotografen voor de hele dag!
  • ♥ 400 Bewerkte foto’s op usb stick
  • ♥ Alle 400 ook bewerkt in zwart/wit
  • ♥ Pocketversie trouwalbum (15x20cm)
  • ♥ Luxe trouwalbum 30x40cm (40 pages)
  • ♥ Online foto’s bekijken & jouw favorieten selecteren
  • ♥ Tien mooie trouwfoto’s om te delen binnen 24 uur
  • ♥ Inclusief loveshoot een paar weken voor jullie bruiloft

Altijd inclusief:

Gaan jullie voor trouwfoto’s van Daan, dan is het pakket altijd inclusief btw en reiskosten binnen heel Nederland en België. De foto’s worden verwerkt in een tastbaar en stijlvol standaard trouwalbum (pocketversie) die je altijd en overal kunt laten zien. Een back-up van de trouwfoto’s wordt een jaar lang gratis veilig bewaard.

Corona update

De corona maatregelen blijven veranderen. Ook bij het plannen van bruiloften is er weinig zeker. Sommige stellen verplaatsen de grote dag naar volgend jaar, andere bruidsparen willen gewoon trouwen. Corona of niet. Er zijn veel invullingen mogelijk als jullie besluiten om toch nu te trouwen. Zo kan je ervoor kiezen om nu te trouwen en het feest volgend jaar te doen. Op deze manier maak je er gewoon twee mooie dagen van! Toen Mike & Michelle hoorden dat hun feest niet mocht doorgaan kozen ze ervoor om in de avond een extra fotoshoot te doen. Super idee!  Bekijk hier hun trouwfoto’s.

Bij Yekta & Feyza waren er nóg strengere maatregelen. Een grote beperking in het aantal mensen waardoor er geen fotograaf bij de ceremonie kon zijn. Alle horeca gesloten, dus geen feest of groot diner. Gelukkig konden er wel mooie trouwfoto’s in het park gemaakt worden. Bekijk hun minishoot.

Optie: Videograaf

Hoe tof is het om bewegende beelden van jullie bruiloft te hebben? De perfecte manier om de sfeer weer opnieuw te beleven. Alle mooie momenten samengevat in een prachtige videoclip van ongeveer zes minuten.

Optie: Trouwalbum

Naast de standaard pocketversie is een groot album ook mogelijk. De opties hiervoor zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan afmeting, afwerking, aantal pagina’s en materiaal. Mochten jullie dit willen, dan kunnen we samen de opties  bespreken. Gemiddeld besteed een bruidspaar 450 euro aan een luxe trouwalbum.

Optie: Loveshoot (200 euro)

Deze shoot vindt een aantal weken voor jullie bruiloft plaats en is echt een aanrader. Jullie ervaren hoe het is om voor de camera te staan, wat er wel (of juist niet) goed uitziet op beeld en het voelt vertrouwd tijdens de bruiloft. Tip: wanneer je de loveshoot langer van tevoren inplant, kun je de foto’s gebruiken voor de uitnodigingen, save the date-kaartjes of jullie trouwwebsite. Leuk!

Optie: Tweede fotograaf

Een extra trouwfotograaf (second shooter) geeft jullie meer opties qua diversiteit en standpunten. Zo kunnen er bijvoorbeeld ‘s ochtends niet alleen beelden gemaakt worden van de bruid tijdens het opmaken, maar ook van de bruidegom! Voor 300 euro heb je een tweede fotograaf erbij. Bij Pakket diamant is de second shooter standaard inbegrepen.