Trouwen in het Wapen van Zoetermeer
15 maart 2021 

Trouwen in het Wapen van Zoetermeer


Trouwen in Zoetermeer
Vanuit Schiedam reden we in de ochtend al even langs het Wapen van Zoetermeer. Het was eind augustus, maar toch was er veel regen voorspeld. Rond half tien in de ochtend zette ik Sigourney, de tweede fotograaf voor vandaag, af bij de bruid. Zij ging aan de slag met close ups maken van het boeket, schoenen en accessoires.

Trouwen in Zoetermeer: Schoenen

bij het Wapen van Zoetermeer: Bruid

Meestal blijf ik zelf bij de bruid, maar dit keer had de bruidegom de kindjes bij zich in de ochtend. Ook waren de huizen beide in Zoetermeer, bijna op loopafstand. Dit gaf mij de gelegenheid om van bruid Michelle, bruidegom Mike en de kindjes beelden te schieten.

Vlak voor de first look bij het bruidspaar thuis in de mooi versierde tuin begon het al te regenen. Gelukkig hadden ze van te voren een partytent opgezet. Slim!

Trouwen in Zoetermeer: trouwjurk

Trouwen in het Wapen van Zoetermeer: Bruidegom

Trouwen in het Wapen van Zoetermeer: kinderen

Het Wapen van Zoetermeer
Bij aankomst op de trouwlocatie, het Wapen van Zoetermeer, bleef het gelukkig droog. De ceremonie vond voor de zekerheid wel binnen plaats. Het bruidspaar had een collega gevraagd om hen te trouwen. De trouwambtenaar voor een dag was bloednerveus, maar heeft er een prachtige speech van gemaakt. Zo persoonlijk zie je ze niet vaak! Het diner vond ook plaats in het Wapen van Zoetermeer. Ook het feest stond hier op de planning. Hoewel de corona maatregelen eind augustus niet op zijn strengst waren, mocht ook toen het feest niet plaatsvinden. Ondanks dat was het een geslaagde dag.

Trouwen in het Wapen van Zoetermeer: Kids

Trouwen in het Wapen van Zoetermeer: Ceremonie

Trouwen in het Wapen van Zoetermeer: Bruid

Fotoshoot in het donker
We vertrokken naar de Nelson Mandelabrug in Zoetermeer om foto’s te maken. Deze brug is ooit uitgeroepen tot lelijkste brug van Nederland. Maar eerlijk? Zijn jullie het daarmee eens? Best mooi toch? Of ligt dat aan de fotograaf? ;)

Fotoshoot bruiloft Zoetermeer

Trouwen in het Wapen van Zoetermeer: Fotoshoot

Trouwfotoshoot in Zoetermeer

Als laatste kwam er een spontaan idee om trouwfoto’s bij de McDonalds te maken. Dit leek mij ook echt fantastisch Helaas hadden we een Mac uitgezocht die net dicht ging toen we voor de deur stonden… Maar goed, dát plaatje hebben we dan weer wel.

Trouwen in Zoetermeer: McDonalds


Trouw je op een andere locatie of wil je meer trouwfoto's zien? Check ze hier: portfolio

Over de schrijver
Ik geloof dat mooie herinneringen kracht geven aan de liefde die je voelt. Elke bruiloft ademt liefde en zit vol mooie momenten. Emotionele ouders, lachende broers of gekke zussen en misschien wel met je prachtige kids. Ook ben ik ervan overtuigd dat je deze momenten het mooist herinnert in een presentatie die luxe en klasse uitstraalt. Met een handgemaakt trouwalbum hebben jullie heel je leven deze herinneringen in je handen. De foto’s op professioneel fotopapier zien brengt je, ook jaren later, op een magische manier terug naar de mooie momenten. Dit laat je met trots zien aan je (klein)kinderen. Je bruiloft verdient een topkwaliteit trouwalbum. Hierin wil je professionele trouwfoto's zien. Ik maak ze voor je. Liefs, Daan
Reactie plaatsen

Denk je aan Daan als fotograaf op je bruiloft?

arrow_drop_up arrow_drop_down