fbpx

WIN EEN LOVESHOOT t.w.v. € 200,-

Contact

Klaar voor de
volgende stap?

Let me know if you need me 😉

Helemaal Happy

Ja, wij willen jou!

Daniel Vinke
Esdoornlaan 15
3121 AC  Schiedam
ikwil@trouwfotosvandaan.nl
06 – 575 39 808
Bruidsfotograaf Schiedam

Trouwfotograaf

Mensen blij maken! Dat is het doel en reden nummer 1 waarom ik trouwfotograaf ben geworden. Door kwaliteit te leveren, goede service te verlenen en jullie te verrassen draag ik er zorg voor dat ik dit elke keer bereik. Met de foto’s, maar ook met een fijne samenwerking en mijn hulp waar jullie het nodig vinden. Mijn service is niet beperkt tot jullie trouwdag, maar zullen jullie altijd merken. Van het eerste contact, tot de dag dat jullie me zat zijn. 😉

Oma met smartphone op bruiloft

Reach out, I’ll be there

  Trouwfotograaf Daan

  Vragen top 10

  Nou, niks moet natuurlijk. En er zijn zoveel fotografen, met allemaal mooie foto’s. Maar wat ik heb geleerd van Zach & Jody Gray (twee bruidsfotografen uit Amerika) is dat het hebben van een duidelijke visie heel belangrijk is. Kort uitgelegd (liever de lange uitleg? klik dan hier) is de reden waarom ik dit werk wil doen: mensen blij maken. Door kwaliteit te leveren, advies te geven en jullie te verrassen draag ik er zorg voor dat ik jullie blij maak. Met de foto’s, maar ook met een fijne samenwerking en mijn hulp waar jullie het nodig vinden. Mijn service is niet beperkt tot jullie trouwdag, maar zullen jullie altijd merken. Van het eerste contact, tot de dag dat jullie me zat zijn 😉

  Meestal 6 tot 9 maanden van te voren. Zodra je boekt, kan de trouwfotograaf van je to do lijstje af en dat is fijn! Mochten jullie binnen een paar maanden (of weken :-O) trouwen en is de datum nog beschikbaar dan kan dit natuurlijk ook gewoon.

  Mijn stijl is een mix van journalistiek en geposeerd. Voor de fotoshoot kan ik tips geven bij het poseren, waardoor jullie foto’s er uit gaan zien alsof ze uit een magazine komen. Voor de rest van de dag ben ik jullie vooral aan het volgen. Soms op een afstand en soms wat dichterbij. Altijd professioneel en soms bijna onzichtbaar, zodat jullie optimaal van de dag genieten.

  Als portretfotograaf heb ik meerdere jaren ervaring. Als bruidsfotograaf ben ik twee jaar geleden begonnen. De professionaliteit, apparatuur en de kennis om geweldige foto’s te maken heb ik in huis. Pas bij meerdere jaren ervaring vind ik het terecht om de prijzen daarop aan te passen. Heel 2020 blijven de prijzen zoals ze nu zijn.

  Ja! Bij elk pakket zit standaard een kleine pocketversie van 15x15cm. Handig om mee te nemen en overal met trots te laten zien. Voor een meerprijs zijn grotere albums uiteraard ook mogelijk. Dit is altijd bespreekbaar.

  Mocht het zo zijn dat ik zo ziek ben dat ik zelfs een bruiloft moet afzeggen, dan heb ik een netwerk van goede fotografen waarbij wij kunnen invallen voor elkaar.

  Gemiddeld ongeveer 1,5 uur. Dit geldt dan alleen voor het maken van de foto’s op één locatie en is exclusief reistijd. Willen jullie op meerdere locaties shooten, houd dan rekening met extra reistijd. Ook tussen de aankomst op locatie en het maken van de eerste foto zit al snel 15 minuten. Denk aan parkeren, uitstappen, stukje lopen, ontvangst op locatie etc. Wil je een precieze inschatting van de tijd? Stuur mij jullie gegevens en ik zal er uitgebreid naar kijken.

  Ja, gezellig! Ongeacht waar jullie wonen. Ik kom graag bij jullie langs voor een gesprek. Als jullie liever bij mij thuis langskomen kan dat ook. Bellen, Skypen, FaceTimen en WhatsAppen mag natuurlijk ook altijd.

  Het is fijn om zowel een buiten- als binnenlocatie te zoeken voor de fotoshoot. Afhankelijk van het weer kunnen we dan kiezen waar de shoot zal plaatsvinden. Ik zal jullie helpen met het vinden van beide locaties. Let er wel op dat veel binnenlocaties niet gratis zijn. In de regen zijn trouwens ook prachtige foto’s te maken!

  Ja, ik vraag een aanbetaling van € 150,-. Eigenlijk adviseer ik altijd om het hele bedrag vooraf te betalen. Dan is de fotografie geregeld en hebben jullie weer een ding minder om rekening mee te houden. Liever achteraf of in termijnen betalen? Dat kan natuurlijk ook. Dit kunnen we tijdens het gesprek bespreken. De manier van betalen gaat altijd naar jullie wens.