Hoe ga jij je bruiloft herinneren?

Jouw bruiloft verdient het mooiste.

Trouwfotografie tarieven

TrouwfotosvanDaan is de beste keuze voor je trouwfoto's wanneer je houdt van creatieve shots en mooie foto's in reportage stijl. Wat maakt TrouwfotosvanDaan zo speciaal? Naast het feit dat ik werk in een creatieve reportagestijl, ben ik constant gefocust en alert op de meest mooie en grappige momenten gedurende de hele dag. Mijn doel is om jou de mooiste herinnering te geven wanneer je de foto's terugkijkt.

Maar dat is niet alles. Als award winnende trouwfotograaf, garandeer ik jou topkwaliteit foto's die jullie liefde en emoties perfect weergeven. Jullie bruiloft zal herinnerd worden zoals het voelde op dat moment - vol van liefde, vreugde en betoverende momenten.

Bij TrouwfotosvanDaan draait alles om het creëren van een ervaring die jullie voor altijd zullen koesteren. Elk detail wordt vastgelegd met oog voor perfectie, zodat jullie deze kostbare herinneringen kunnen delen met geliefden, zelfs jaren later.

Ga voor een professionele trouwfotograaf. Neem vandaag nog contact met mij op en laten we samen jullie droombruiloft vereeuwigen!

Trouwfotografie door TrouwfotosvanDaan is altijd inclusief:
Minimaal 6 uur fotografie
Snel na de bruiloft een mooie preview
Online galerij (met wachtwoord)
Trouwalbum 15 x 20 cm


1950 euro


Elk pakket is uit te breiden met:
 - Extra uren fotografie
- Tweede fotograaf
- Custom made slide show op muziek
- Luxe trouwalbums tot 30 x 45 cm
- Pre-weddingshoot
- Drone fotografie
- After-weddingshoot


Check snel of jouw trouwdatum nog vrij is.
Na de trouwdatum check ontvang je alle info over de mogelijkheden, alle tarieven en opties via de mail.