Trouwfoto's in het park
15 maart 2021 
in Park

Trouwfoto's in het park

Trouwfoto's in het park, Schiedam
De maatregelen in deze coronatijd blijven veranderen, gelukkig konden er wel trouwfoto's in het park gemaakt worden.

Bij Yekta en Feyza was het zo dat er maximaal dertig mensen bij de ceremonie mochten zijn.

Buiten waren groepen van maximaal vier personen toegestaan. Als fotograaf mocht ik helaas niet bij de trouwceremonie in het stadhuis van Vlaardingen zijn.

Omdat zij wel mooie trouwfoto’s wilden hadden we voor een trouwfotoshoot in het Julianapark in Schiedam afgesproken. Binnen twee uurtjes hadden we toch supermooie beelden van deze bruiloft in coronatijd. Kort maar krachtig!

trouwfotograaf-daniel-vinke-trouwen-in-het-park


Trouwen in Schiedam tijdens COVID-19
‘Feitelijk gaan we naar een gedeeltelijke lockdown’ zei Mark Rutte op dinsdag 13 oktober 2020 over de aangescherpte COVID-19 maatregelen.

‘Het is een harde boodschap en de maatregelen gaan ook pijn doen, maar het is de enige manier’. Voegde Rutte er aan toe.

Bij een bruiloft mochten weer maximaal 30 gasten aanwezig zijn. Buiten mocht een groep uit maximaal vier personen bestaan, thuis niet meer dan drie mensen op bezoek en alle horeca moest dicht.

Op 19 oktober trouwden Yekta en Feyza in Vlaardingen. Omdat ik als trouwfotograaf ook tot de gasten wordt gerekend zou ik persoon 31 zijn. Ga je dan één van je gasten afzeggen om een fotograaf erbij te nemen? Moeilijke keuze, maar wél creatief opgelost.Trouwfoto's Julianapark Schiedam
Yekta en Feyza besloten om bij de ceremonie in het stadhuis van Vlaardingen geen trouwfotograaf uit te nodigen. Omdat er verder heel weinig mocht hebben we een fotoshoot in het Julianapark in Schiedam bedacht.

Om 14:00, net na hun ceremonie werd het nieuwe bruidspaar afgezet bij de ingang van het Julianapark in Schiedam. Met z’n drieën liepen we het mooie park door en leerde ik Yekta en Feyza een beetje kennen. Het Julianapark is niet heel groot, maar gaf ons wel prachtige herfstkleuren. We zagen al snel een paar mooie plekken voor deze trouwfotoshoot.

Om de groep zo klein mogelijk te houden was ik vandaag zonder tweede fotograaf en assistent. Iets meer rennen en vliegen, maar wat was het leuk om te doen! Even twee uurtjes in het Julianapark met zon(!) en twee leuke, blije mensen in mijn eigen woonplaats Schiedam. Als ik dan ook nog af en toe spiek in de camera en zie dat het goed zit word ik echt gelukkig!Over de schrijver
Ik geloof dat mooie herinneringen kracht geven aan de liefde die je voelt. Elke bruiloft ademt liefde en zit vol mooie momenten. Emotionele ouders, lachende broers of gekke zussen en misschien wel met je prachtige kids. Ook ben ik ervan overtuigd dat je deze momenten het mooist herinnert in een presentatie die luxe en klasse uitstraalt. Met een handgemaakt trouwalbum hebben jullie heel je leven deze herinneringen in je handen. De foto’s op professioneel fotopapier zien brengt je, ook jaren later, op een magische manier terug naar de mooie momenten. Dit laat je met trots zien aan je (klein)kinderen. Je bruiloft verdient een topkwaliteit trouwalbum. Hierin wil je professionele trouwfoto's zien. Ik maak ze voor je. Liefs, Daan
Reactie plaatsen

Denk je aan Daan als fotograaf op je bruiloft?

arrow_drop_up arrow_drop_down