HEEL JE LEVEN HERINNERINGEN IN JE HANDEN

Trouwfotografie tarieven

Een tijd na je geslaagde bruiloft komen er vrienden op visite en hebben jullie het er weer over. Je weet nog hoe ze reageerden toen ze je kleding zagen. Hoe ze meeleefden met jullie mooiste dag en hoe ze genoten van alles wat je had uitgekozen. Met dezelfde blijdschap en trots komen de herinneringen al boven. Dan laat je de foto's zien. Wanneer deze van dezelfde superkwaliteit zijn herbeleef je het moment op dezelfde intense manier en is de herinnering compleet. In elk pakket zit een printtegoed waarbij jullie kunnen kiezen tussen drie prachtige producten. Een handgemaakt fotoalbum, prachtige fotobox met passe-partout prints of een luxe wanddecoratie.
trouwfotoalbum
COMBIBOX, TROUWALBUM & USB

Luxe set in matching kleuren

Een supermooi, handgemaakt album met lay-flat spreads voor volledig vlakliggende pagina's. Buitenkant van eco-leer, suede, fuweel of linnen. Cover met naam, logo of foto verdikt met glazen afwerking. bewaarbox en usb stick in kleur naar wens optioneel bij te boeken voor een complete finish.
FOTOBOX

Open de magie

Misschien wel nóg intenser dan een album is deze fotobox. De cover kan voorzien worden van naam, logo of foto achter acrylglas. Beschikbaar in staand, liggend en vierkant formaat. Uit te breiden met usb-stick in matching kleuren en geleverd met 5 tot 20 foto's op Fine-Art of Fuji fotopapier naar keuze. Prachtig weergegeven in witte passe-partouts.
trouwfotografie-fotobox
wanddecoratie-trouwfoto
WANDDECORATIE

Unieke eyecatchers

Groot formaat of een serie kleine foto's aan de muur. Unieke eyecatchers in elk interieur. Beschikbaar op Chromaluxe aluminium voor een verbluffend resultaat met een glanzende afwerking. Ook te bestellen als afdruk op Fuji fotopapier wat verlijmd wordt op dibond en achter een acrylglasplaat wat de lichtintensiteit en de dieptewerking versterkt.
'De foto’s die ik heb gekregen zijn
de mooiste foto’s die ik ooit heb gehad!'
- DEMI HENDRIKS
loveshoot lopend in het bos

"Het voelde super goed en heel vertrouwd!"

"Al vanaf het allereerste contactmoment, voelde het voor ons super goed en heel vertrouwd! Zowel Daniel als Sigourney zijn oprecht lieve mensen, heel geïnteresseerd, compassievol en attent. Naast prachtige foto's, hebben wij het gevoel nieuwe vrienden gemaakt te hebben. Wanneer je op zoek bent naar prachtige foto's, een geweldige sfeer en een hele mooie herinnering, dan kan ik TrouwfotosvanDaan van harte aanbevelen!"
-CLAIRE RICHARDSON 
Trouwfotograaf Zuid-Holland Daniel Vinke - bruid onder sluier

"Supervriendelijk persoon die je erg op je gemak stelt"

"Hele fijne samenwerking gehad met Daniel, hij is een supervriendelijk persoon die je erg op je gemak stelt. De foto’s die ik heb gekregen zijn de mooiste foto’s die ik ooit heb gehad, dus zeker een aanrader!!! Dit was de eerste keer dat ik foto’s liet maken door Daniel, maar zeker niet de laatste keer."
-DEMI HENDRIKS
Toespraak op bruiloft in het Wapen van Zoetermeer

"We hebben een zorgeloze dag gehad."

"Wat een fantastische trouwdag hebben wij gehad mede dankzij TrouwfotosvanDaan! Daniel is zeer professioneel en denkt met alles mee. We hebben een zorgeloze dag gehad en het eindresultaat van de foto's is prachtig! Trouwen in deze tijd is niet altijd even makkelijk en er moesten wat aanpassingen worden gemaakt. Maar ook met deze 'corona' bruiloft heeft Daniel er een feest van gemaakt. Ik zou hem zeker aanraden bij mijn vrienden, familie, kennissen en collega's! Bedankt voor alles! Liefs Michelle en Mike Pronk"
-MICHELLE PRONK
TARIEVEN VOOR TROUWFOTOGRAFIE

Het meest gekozen trouwfotografie pakket omvat:

- Trouwfotograaf (Daan) voor 16 uur.
- Tweede trouwfotograaf
- Loveshoot van twee uur
- Selectie van 400 foto’s bewerkt binnen 4 tot 6 weken
- Gehele selectie ook bewerkt in zwart/wit
- Veilige back up van al je trouwfoto’s gratis voor 2 jaar
- 10 Mooie trouwfoto’s om te delen binnen 24 uur
- Klein trouwalbum van 15x20 cm (leuk om mee te nemen!)
- Printtegoed voor luxe album, fotobox of wanddecoratie
- Online foto’s bekijken & favorieten selecteren voor in het album

De meeste bruidsparen besteden € 2470,- aan hun trouwfotografie pakket.

Overige opties:
- Videograaf
- Same-day-edit
- Fotoslideshow
- Photobooth
- Bruiloft website
TROUWFOTOGRAAF ZUID-HOLLAND

Tarieven voor trouwfotografie

Hecht je ook veel waarde aan professionaliteit, luxe en klasse? Laat me je wensen weten voor een op maat gemaakte offerte. Ik ben benieuwd naar je plannen.

Een trouwfotografie pakket is al mogelijk vanaf 1920 euro inclusief fotografie, bewerking, handig meeneem album, leuke loveshoot, btw en reiskosten. Ook als ik niet de fotograaf ben die jou blij mag maken help ik je graag met al je vragen. Stuur je me even een mailtje?
NIEUWE EMAIL