fbpx

WIN EEN LOVESHOOT t.w.v. € 200,-

WERKWIJZE

TROUWFOTOGRAAF SCHIEDAM

l

VOORBEREIDING

Contact opnemen met de trouwfotograaf uit Schiedam
Denken jullie aan mij als trouwfotograaf? Dan kunnen jullie mij makkelijk een berichtje sturen via één van de mogelijkheden onderaan de site.

Kennismaken met de trouwfotograaf uit Schiedam
Ik ben benieuwd naar jullie verhaal en jullie verwachting van een trouwfotograaf. Daarom vind ik het fijn om samen in gesprek te gaan. Dit kan bij mij thuis in Schiedam, bij jullie thuis of via videobellen. Maar net waar jullie voorkeur naar uitgaat. In dit gesprek leren we elkaar kennen, leg ik uit wat ik als trouwfotograaf doe en beantwoord ik al jullie vragen.

Plannen, plannen, plannen van trouwfotografie
Is er een klik en hebben jullie eenmaal gekozen voor trouwfotograaf Daan uit Schiedam, dan maken we samen een WhatsApp-groep aan. Alles wat met jullie bruiloft te maken heeft kan hier ter sprake komen.

Hoe meer er voor mij vooraf duidelijk is, hoe beter ik er tijdens de bruiloft op kan letten. Soms maakt een bruid bijvoorbeeld haar entree met haar vader én stiefvader aan haar zijdes. Handig om van te voren te weten, zodat er beelden komen van beide vaders voordat ze de bruid een arm geven. Of misschien hebben jullie wel verrassingen in petto voor jullie gasten. Als ik weet wanneer er wat gebeurt, kan ik nét even de juiste plek innemen om dat te fotograferen.

Tijdens de bruiloft

Indeling
Op de dag zelf ben ik ongeveer 30 min van te voren aanwezig. Hebben jullie een pakket gekozen? Dan kan je ongeveer denken aan de onderstaande onderdelen van de bruiloft die ik als trouwfotograaf uit Schiedam voor jullie zal vastleggen. Uiteraard kan jullie planning anders zijn. We kunnen samen bespreken hoe we dit invullen. Onderstaand schema geeft in ieder geval alvast een goed beeld van de mogelijkheden. Het is aan jullie om de aaneengesloten uren trouwfotografie in te vullen. Ik ben erbij, waar jullie dat willen.

Trouwfotograaf uit Schiedam voor 6 uur

Hierbij kan je bijv. denken aan
Het ophalen van de bruid
Fotoshoot
Ceremonie

Trouwfotograaf uit Schiedam voor 12 uur

Hierbij kan je bijv. denken aan
Het opmaken & aandoen van de kleding
Het ophalen van de bruid
Fotoshoot
Ceremonie
Diner
Begin feest

Trouwfotograaf uit Schiedam voor 18 uur

Hierbij ben ik heel de bruiloft aanwezig
Alles wordt vastgelegd!
Het opmaken & aandoen van de kleding
Het ophalen van de bruid
Fotoshoot
Ceremonie
Diner
Begin feest
Eind feest

k
j

Terugkijken

Binnen drie tot vijf weken na jullie bruiloft plannen we een afspraak in. Ik kom dan naar jullie toe om de foto’s persoonlijk te overhandigen. Hoe we dit precies invullen, kunnen we samen bespreken. De keuze is aan jullie. Binnen 48 uur krijgen jullie een voorproefje van vier bewerkte foto’s. Zo heb je snel iets moois om te delen!