Fotograaf Daniel

Over Daan

'Bruidsparen blij maken met mijn creativiteit, humor en inzet.

Dat is mijn mooiste leven en ik leef het.' - Daan, trouwfotograaf Zuid-Holland 

Trouwfotograaf Daan

Missie

Ik geloof dat mooie herinneringen kracht geven aan de liefde die je voelt. Elke bruiloft ademt liefde en zit vol mooie momenten. Emotionele ouders, lachende broers of gekke zussen en misschien wel met je prachtige kids. Ook ben ik ervan overtuigd dat je deze momenten het mooist herinnert in een presentatie die luxe en klasse uitstraalt. Met een handgemaakt trouwalbum hebben jullie heel je leven deze herinneringen in je handen. 

De foto’s op professioneel fotopapier zien brengt je, ook jaren later, op een magische manier terug naar de mooie momenten. Dit laat je met trots zien aan je (klein)kinderen. Je bruiloft verdient een topkwaliteit trouwalbum. Hierin wil je professionele trouwfoto's zien. Ik maak ze voor je.


Liefs,

Daan

Masters of Wedding Photography

Masters of Wedding Photography - Daniel Vinke - bruidspaar

Masters of Wedding Photography

Masters of Wedding Photography - Daniel Vinke - Drone

Masters of Wedding Photography

Awards

Hoi! Ik ben Daniel, maar iedereen noemt me Daan. 36 jaar geleden deed ik mijn ogen voor het eerst open in Sri Lanka en ben ik 6 weken later geadopteerd door twee Rotterdammers. Inmiddels ben ik 13 jaar samen met mijn lieve vrouw en hebben we twee prachtige dochters rondlopen. In 2017 werd Nova geboren en op 1 april 2021 (geen grap) is Vera 6 weken eerder dan verwacht geboren.  

Naast het gezinsleven is voetbal een echte passie van mij. Op mijn zesde ben ik gaan voetballen en ik houd er nog steeds van. Net als van barbecueën, spelletjes spelen (vooral Catan) en series kijken (op het moment Manifest, maar Suits blijft #1).

In juli 2020 ontmoette ik Claire. Na haar fotoshoot hebben we contact gehouden en kwamen we tot een mooi interview voor haar blog. Hierin is mijn persoonlijke verhaal over verlies, vertrouwen en vooruitgang te lezen. https://clairesmission.com/interview-met-daniel-vinke/

Blije bruiden over Daan

These slides will be slide-able on the live version of your page!

'Zorgeloze dag gehad!'


Wat een fantastische trouwdag hebben wij gehad mede dankzij TrouwfotosvanDaan! Daniel is zeer professioneel en denkt met alles mee. We hebben een zorgeloze dag gehad en het eindresultaat van de foto's is prachtig! Trouwen in deze tijd is niet altijd even makkelijk en er moesten wat aanpassingen worden gemaakt. Ik zou hem zeker aanraden bij mijn vrienden , familie, kennissen en of collega's! Bedankt voor alles! Liefs Michelle
Michelle Pronk

'Altijd bereid te helpen '

Toen Daan voor het kennismakingsgesprek bij ons thuis kwam, hadden we meteen een goed gevoel. Alle communicatie vanaf de start tot het einde verliep vlot en Daan was altijd bereid te helpen en mee te denken. Voor onze bruiloft in coronatijd moesten we soms snel schakelen en hebben we zelfs een paar weken van te voren de trouwdatum moeten verzetten, maar dat was gelukkig geen probleem.
Nikki Kostense
'Elke wens gerealiseerd!'


Wij hadden Daan geboekt voor onze trouw-fotoshoot. Daan vroeg van tevoren wat onze wensen zijn en wat voor foto's wij mooi vinden. Wij hebben dit doorgegeven en hij heeft elke wens gerealiseerd. De foto's die we hebben ontvangen zijn prachtig. Daan is professioneel, vriendelijk en meedenkend. We bevelen Daan zeker aan!
trouwfotosvandaan-review-feyza
Feyza Cayir

Denk je aan Daan als trouwfotograaf?