TrouwfotosvanDaan trouwfotograaf Noord-Holland

Derek & Luna

16-06-2023

Hoi Derek en Luna,

Hopelijk zijn jullie een beetje bijgekomen van het mooie feest en WAUW, wat was het een fantastische dag!

Het nagenieten gaat nu beginnen en zal je, in grote lijnen, voor de rest van je leven bijblijven. Gelukkig hebben jullie geïnvesteerd in professionele fotografie.  Want ook de momenten die jullie misschien niet gezien hebben zijn vastgelegd. Om een tipje van de sluier (bedrijfsgrapje hahah) op te lichten, is hier alvast een kleine preview. Gebruik de beelden om terug te denken aan je gevoel van jullie mooie bruiloft en geniet lekker na!


Liefs,

Daan


P.S: Deel de foto's waar je wilt en tag mij zodat ik kan meegenieten!
Insta: @trouwfotosvandaan


P.S 2: Je kan ook de url van deze pagina doorsturen naar je gasten!

Castricum bruiloft voorbereidingen

Bruid en vriendinnen getting ready

De Bruid tijdens voorbereidingen in Noord HollandCastricum bruidegom first lookTrouwfotograaf Noord HollandnullBruid klaar voor de first look in CastricumPaviljoen Twiske trouwfotograaf first lookcreatieve trouwfotos trouwfotosvandaanTrouwfotoshoot loods Noord HollandPaviljoen Twiske bruiloft dronefotografiePaviljoen Twiske bruiloft ceremonieBruiloft bij Paviljoen Twiske First kissPaviljoen Twiske bruiloftVriendinnen van de bruid bij Paviljoen TwiskeMoeder kijkt naar de trouwringenNoord Holland trouwfotograaf kinderennullPaviljoen Twiske broer van de bruid geeft speechBruiloft feest avond paviljoen TwiskenullnullPaviljoen Twiske trouwfotograaf tot einde van de avond

VIER Nominaties voor TrouwfotosvanDaan

Bij de Bruidsfoto Award 2023 van Bruid&Bruidegom magazine zijn maar liefst vier van mijn foto's genomineerd. Help jij mij winnen?