Trouwen aan het water bij Lommerrijk

Tiago & Heaven Leigh

23-06-2023

Hoi Tiago & Heaven Leigh,

Hopelijk zijn jullie een beetje bijgekomen van het mooie feest en WAUW, wat was het een fantastische dag!

Het nagenieten gaat nu beginnen en zal je, in grote lijnen, voor de rest van je leven bijblijven. Gelukkig hebben jullie geïnvesteerd in professionele fotografie.  Want ook de momenten die jullie misschien niet gezien hebben zijn vastgelegd. Om een tipje van de sluier (bedrijfsgrapje hahah) op te lichten, is hier alvast een kleine preview. Gebruik de beelden om terug te denken aan je gevoel van jullie mooie bruiloft en geniet lekker na!


Liefs,

Daan


P.S: Deel de foto's waar je wilt en tag mij zodat ik kan meegenieten!
Insta: @trouwfotosvandaan


P.S 2: Je kan ook de link van deze pagina doorsturen naar je gasten!

Vlaardingen voorbereidingen bruid trouwfotograafJurk aantrekken bruid bruiloft in Rotterdam VlaardingenTrouwfotograaf Vlaardingen kids en bruidFirst look bruidegom en kids in Rotterdamnullfotoshoot locatie Hoek van Holland Fort 1881Kerk Rotterdam bruiloft kinderenRotterdam kerk ceremonie trouwenBruiloft in Rotterdam geloftes in de kerkKinderen op bruiloft in de kerk RotterdamBruiloft Rotterdam bruid met tatoeagesnull     Fotoshoot bruiloft in Rotterdam bij Lommerrijkbruid en zussen bruiloft lommerrijk rotterdamRotterdam Lommerrijk bruiloft kinderdiscoRotterdam Lommerrijk gezinsfotoOpeningsdans trouwfotograaf Rotterdam LommerrijkTrouwfotograaf Rotterdam Daniel Vinke feest fotografieTrouwfotograaf Rotterdam Lommerrijk trouwfeest

VIER Nominaties voor TrouwfotosvanDaan

Bij de Bruidsfoto Award 2023 van Bruid&Bruidegom magazine zijn maar liefst vier van mijn foto's genomineerd. Help jij mij winnen?