Beste trouwfoto's van 2020

Dit zijn ze! In deze video zijn ze te zien: De beste trouwfoto’s uit 2020 van TrouwfotosvanDaan.


Een beetje anders
Vorig jaar liep een klein beetje anders dan gepland. Door de wisselende Corona maatregelen wisten bruidsparen vaak niet wat er wel of niet mogelijk zou zijn tot vlak voor hun bruiloft. Gelukkig kon er op sommige momenten toch getrouwd worden met aardig wat gasten erbij.

Één van de mooiste bruiloften waar wij bij mochten zijn was in Zoetermeer. Het bruidspaar had Het Wapen van Zoetermeer uitgekozen als trouwlocatie.

Beste trouwfoto's uit 2020 Daniel Vinke

Hier mochten veel gasten aanwezig zijn. Wij, tweede fotograaf Sigourney en ik, mochten er van ‘s ochtends half 10 tot ‘s avonds half 11 bij zijn.

Het enige wat niet mocht was een groot feest. Op zich jammer, maar aangezien het bruidspaar een paar dagen later met de hele familie op Curaçao zat, was er mee te leven. Wel jammer dat de fotografen niet mee mochten voor een after-weddingshoot ;-)

De kortste bruiloft

De kortste bruiloft waar ik in 2020 trouwfoto’s heb mogen maken was in het Julianapark in Schiedam. Er mochten 30 mensen bij de ceremonie aanwezig zijn. Geen diner en geen feest. Vandaar dat zij besloten om alleen een fotoshoot in het park te boeken. In een paar uurtjes tijd hebben we veel mooie beelden geschoten en nog veel meer gelachen!

Beste trouwfotos van 2020 TrouwfotosvanDaan Schiedam

Ondanks de Corona maatregelen en de vele dingen die hierdoor niet mochten, hebben we prachtige trouwfoto’s kunnen maken in 2020.

Ook 2021 is goed begonnen met een kleine bruiloft bij Hoppe Schiedam.

Over de schrijver
Ik geloof dat mooie herinneringen kracht geven aan de liefde die je voelt.Elke bruiloft ademt liefde en zit vol mooie momenten. Emotionele ouders, lachende broers of gekke zussen en misschien wel met je prachtige kids.Ook ben ik ervan overtuigd dat je deze momenten het mooist herinnert in een presentatie die luxe en klasse uitstraalt.Met een handgemaakt trouwalbum hebben jullie heel je leven deze herinneringen in je handen.De foto’s op professioneel fotopapier zien brengt je, ook jaren later, op een magische manier terug naar de mooie momenten.Dit laat je met trots zien aan je (klein)kinderen.Je bruiloft verdient een topkwaliteit trouwalbum.Hierin wil je professionele trouwfoto's zien.Ik maak ze voor je.Liefs, Daan

Denk je aan Daan als fotograaf op je bruiloft?