loveshoot trouwfotograaf Rotterdam

Loveshoot

Een ontspannen manier om te oefenen voor mooie trouwfoto's

‘Ik kan niet poseren, ik weet niet hoe ik moet staan en ik voel me altijd ongemakkelijk op foto’s. Ik zie op tegen een fotoshoot, maar ik wil wel mooie trouwfoto’s’.

Logische gedachte! Ik snap je. Je bent ook geen professioneel model. Tijdens een loveshoot help ik je op een gezellige, ontspannen wijze vertrouwen te krijgen bij het staan voor de camera.


Een handige manier om ervaring op te doen!


Liefs,
Daan

poseren voor een loveshoot

'Ik ben niet fotogeniek...'

Iedereen verdient mooie foto's van hun bruiloft. Tijdens een loveshoot wen je aan het staan voor de camera, omgaan met mij als fotograaf en merk je hoe weinig je eigenlijk hoeft te doen. Er wordt namelijk niet veel van je verwacht. Een beetje heen en weer lopen, met je partner praten en that's it! 

Ondertussen maak ik beelden waar je op straalt. En dát maakt ook jou het waard om mooi vast te leggen.

loveshoot of pre-weddingshoot trouwfotograaf

Praktisch of ervaring?

Een loveshoot kan op twee momenten. Ver van te voren of vlak voor de bruiloft. Wanneer de beelden ver van te voren worden gemaakt zijn ze te gebruiken op de uitnodigingen of trouwwebsite. 


Wanneer ze vlak voor de bruiloft gemaakt worden zit de loveshoot nog vers in je geheugen bij de fotoshoot op je bruiloft. Dit stukje herkenning en ervaring geeft rust en dat straal je uit op de foto's waar het uiteindelijk echt om draait.

Loveshoot € 200,-

Bij een loveshoot gaan we in ongeveer twee uurtjes een wandeling maken waarbij we elkaar leren kennen. Ondertussen maak ik mooie beelden. Het enige wat jullie af en toe 'moeten' doen is heen en weer lopen en samen praten. Want jullie connectie is wat ik graag wil vastleggen. Na afloop krijgen jullie 10 bewerkte foto's. Deze zijn vrij te gebruiken. 

Nu tijdelijk € 141,- korting

Tot en met 22-01-22 betaal je geen € 200,- maar 59 euro voor een loveshoot. Boek je voor of na (of tijdens) de loveshoot een trouwfotografie pakket, dan krijg je deze 59 euro óók geheel terug!