Je bruiloft vastgelegd alsof het kunst is.

Check snel de beschikbaarheid op jouw trouwdatum.


Portretfoto bruiloft met hond Masters of Wedding photography

Trouwfotograaf voor 2025

De beste manier om je bruiloft te herinneren.

Getting Ready

Het is eindelijk zo ver! De ochtend van je bruiloft is aangebroken, en de vreugde en opwinding zijn voelbaar in de lucht. Je bent omringd door je dierbaren - vriendinnen, zussen, moeder(s) - die je helpen je voor te bereiden op deze speciale dag. Dit intieme moment, vol liefde en steun, wordt vastgelegd terwijl jij je klaarmaakt om te schitteren in je prachtige jurk. Het is een ochtend vol gelach, tranen van geluk en de eerste blikken die je dierbaren op je werpen in je trouwkleding.
Trouwfotograaf Hotel Schiedam Van der Valk

First Look

Het moment is eindelijk daar: de First Look. Je staat klaar, de spanning is te voelen, en je hart klopt sneller. Dit is het ogenblik waarop jij en je aanstaande elkaar voor het eerst in trouwkleding zullen zien. Je voelt de opwinding stijgen terwijl je naar elkaar toe loopt. Zijn reactie zal onvergetelijk zijn, een moment vol pure emotie en liefde. Deze magische ontmoeting wordt in al zijn glorie vastgelegd, een herinnering die jullie voor altijd zullen koesteren.
Dudok in het Park fotoshoot locatie Rotterdam

Fotoshoot

Tijd voor de fotoshoot! Of je nu ervaren bent voor de camera of dit je eerste keer is, we maken er samen een geweldige ervaring van. Je krijgt alle hulp die je nodig hebt bij het poseren, en je zult zien hoe makkelijk en leuk het kan zijn. Hand in hand lopen, samen lachen en gewoon jezelf zijn, dat is alles wat nodig is. Deze momenten worden omgetoverd tot prachtige, creatieve portretten die de liefde en vreugde van jullie dag perfect weergeven. Meestal nemen we een uurtje de tijd voor de shoot.


Tip: Het is jullie dag. Mocht je helemaal geen shoot willen, dan is het ook goed om dit over te slaan en lekker bij je gasten te blijven!
Bruiloft ceremonie buiten zomer

Ceremonie

Nu gaat het écht gebeuren. De ceremonie is het hart van je bruiloft, waar al je dromen samenkomen. De spanning stijgt terwijl je je entree maakt en iedereen je bewondert. De geloften, het ja-woord, de eerste kus - dit zijn de momenten die je altijd zult koesteren. Omringd door iedereen van wie je houdt, beleef je het hoogtepunt van je trouwdag. Elk detail, elke emotie wordt vastgelegd, zodat je deze magische momenten voor altijd kunt herbeleven.

Receptie bruiloft trouwfotograaf

Receptie

Na de ceremonie is het tijd voor de receptie. Felicitaties stromen binnen en iedereen deelt in je vreugde. Lieve woorden en grappige stukjes vullen de ruimte, en de liefde van je dierbaren is voelbaar. Dit is het moment om te genieten van de warmte en steun van je vrienden en familie. De spontaniteit en oprechte blijdschap worden vastgelegd in prachtige foto's die de essentie van jullie mooie trouwdag weergeven.
Speech moeder van de bruid bruiloft fotograaf

Diner & Speeches

Het diner is een tijd van samenzijn, heerlijk eten en emotionele speeches. Lieve woorden van mensen die je dierbaar zijn, vullen de avond met warmte en genegenheid. Voor deze mensen ben je echt speciaal, en dat laten ze weten in hun toespraken. Deze momenten van verbondenheid en liefde worden vastgelegd, zodat je altijd kunt terugkijken op de mooie woorden en de oprechte emoties van deze bijzondere avond.
Openingsdans bruiloft

Openingsdans

De avond begint echt met de openingsdans. Jullie openen het feest met een dans die de toon zet voor de rest van de avond. Iedereen kijkt toe terwijl jullie de dansvloer betreden, en de sfeer wordt steeds feestelijker. Deze bijzondere dans, vol liefde en vreugde, wordt vastgelegd zodat je altijd kunt terugkijken op dit onvergetelijke moment.

Feest

Niet alleen de brave pasjes na de openingsdans, maar juist het feest wanneer het he-le-maal los gaat. Dát wil je terugzien.  Dit is het moment waarop iedereen de dansvloer betreedt en de sfeer uitbundig wordt. Lachende gezichten, dansende voeten en de energie van de nacht worden vastgelegd in levendige foto's die de vreugde en het plezier van jullie feest perfect weergeven.

Vuurwerk

Het einde van de dag komt in zicht, maar niet zonder een spectaculaire afsluiting. Vuurwerk verlicht de nacht en symboliseert het begin van jullie nieuwe leven samen. Van de eerste sprankelende momenten tot het allerlaatste vuurwerk, alles wordt vastgelegd. Deze prachtige beelden vormen de perfecte afsluiting van een magische dag, een herinnering die je voor altijd zult koesteren.

Check snel of jouw trouwdatum nog vrij is

Doe de trouwdatum check

4

Jaar ervaring

68

Bruiloften gefotografeerd

32

Awards gewonnen

Ga voor een professionele trouwfotograaf!

trouwfotograaf spontane momenten

Je mooiste momenten in het juiste licht.

Elke bruiloft ademt liefde en zit vol mooie momenten. Het is aan mij om deze momenten vast te leggen op een professionele manier. En ik weet hoe. De afgelopen jaren heb ik coaching gehad van topfotografen. Dianne Bouman, Daan Fortuin, Bas Uijlings, Gabriel Scharis, Two Mann studios en Victor Lax hebben mij geleerd hoe ik je geruststel en laat stralen tijdens de fotoshoot, hoe ik je mooiste momenten in het juiste licht vang en hoe ik jouw herinnering aan je bruiloft levend houd in prachtige trouwfoto's in luxe producten. 

Ik ben getraind om niet te schieten hoe je bruiloft eruitzag, maar hoe je bruiloft voelde. Want dát is wat je wil terugzien. Zo zal je de bruiloft op een prachtige manier blijven herinneren. Ik ben er voor je.

Liefs,
Daan

TrouwfotosvanDaan bij de Top Beste trouwfotografen van Nederland

Topfotograaf

  • Top 25 van de Wereld bij Fearless Photographers 2023
  • Top 10 van Nederland en Belgie bij de Masters of Wedding Photography 2023
  • Top 10 van Nederland en Belgie bij de Masters of Wedding Photography 2022
  • Winnaar New Talent Award bij de BruidsfotoAward 2023
  • Zekerheid dat jouw bruiloft professioneel wordt vastgelegd
  • Hulp bij poseren indien je een fotoshoot wenst (niet verplicht, het is jouw dag)
  • Fijne, rustige energie waardoor jij gaat stralen 
  • Specialist in het vastleggen van belangrijke momenten
  • Uniek oog voor compositie
TrouwfotosvanDaan bruid en vader

Danique Steensma-Barten

Bruid uit Amsterdam

Gezellig en professioneel!

Daan is super enthousiast, ijverig en gaat voor meer dan 100% voor de mooiste én originele foto’s, die niet ‘gemaakt’ overkomen. Ongedwongen, gezellig en professioneel. Een top fotograaf.

Open voor boekingen 2025/26 (nog 8 plekjes voor 2024)

TrouwfotosvanDaan neemt maximaal 25 bruiloften per jaar aan. Zo krijgt elke bruiloft de aandacht die het verdient. De eerste bruiloften voor 2025 en 2026 staan al geboekt. Check daarom snel (geheel vrijblijvend) de beschikbaarheid op jouw trouwdatum via onderstaande button.

Check snel of jouw trouwdatum nog vrij is

Doe de trouwdatum check

Blije bruidsparen over Daan:

Super mooie dag gehad. Vooraf en te gekke pre-wedding shoot gehad om erin te komen. De dag zelf verliep als een droom. Geen moment gehad dat we de druk van het moeten poseren. Daan maakt er een echt feestje van een is gedurende de dag zo natuurlijk en gezellig aanwezig dat je vergeet dat hij de foto’s maakt.
Yvette - Rotterdam
Om meerdere redenen was deze dag ons erg dierbaar, en we zijn blij dat Daan dit op zo'n prachtige manier heeft weten vast te leggen. Hiervoor zijn wij hem eeuwig dankbaar.
trouwfotosvandaan-review-leroy
Leroy - Vlaardingen
Daan van ‘s morgens vroeg tot en met het feest bij ons geweest. Hij is een hele fijne, rustige en professionele fotograaf. Hij kwam met leuke ideeën tijdens de fotosessie, wat hele gave resultaten opleverde. Alles voelde natuurlijk en ongedwongen aan.
Sandra - Baarn

Doe de trouwdatum check