Mentoring

Boost voor je fotografiebedrijf

Weet je even niet hoe je verder moet met je bedrijf? Soms zit je even vast. Je hebt minder klanten dan je gewend bent. De klanten die je hebt zijn niet de fijnste en je hebt er even geen plezier meer in.


En dat terwijl dit eigenlijk je hobby is.

 

Door goed te kijken naar wat je wil en een strategisch plan op te zetten om deze doelen te bereiken, krijg je weer de structuur die je nu even niet ziet.

 

We gaan leren om jouw leukste klanten aan te spreken. We gaan werken aan de gezondheid van je bedrijf én die van jou.

 

Na deze sessies krijg je weer energie van je leuke werk.

Sessie 1: Doelen stellen

Weet wat je echt wil bereiken

Doelen stellen is het belangrijkste wat je kan doen. Het geeft je richting en je kan je vooruitgang meten. Het geeft enorm veel energie om te weten dat je elke dag bezig bent met het verwezenlijken van je droom. We maken samen mooie doelstellingen en een plan om eraan te werken.

Sessie 2: Plan maken

Hoe kom je waar je wil zijn?

Wanneer we een duidelijk beeld hebben van onze eindbestemming, kunnen we onze weg er naartoe bepalen. Hoe ga je iets aantrekkelijks aanbieden op een zichtbare manier voor jouw klanten? Wat je aanbiedt moet aantrekkelijk zijn voor de klant, maar zeker ook voor jou!

Sessie 3: Website optimalisatie

Vindbaarheid

Je website is je belangrijkste communicatiemiddel. Wanneer je deze goed inricht met een duidelijke klantreis, wordt dit een machine om aanvragen binnen te krijgen. Daarnaast moet hij natuurlijk goed scoren in Google.

Sessie 4:Actief online

Bloggen & Posten
Via je website en social media kan je met een laag budget veel mensen bereiken en mooie resultaten boeken. We gaan aan de slag met het opstarten van een blog, we richten je social media kanalen in en we maken een social media plan.

Sessie 5:On the job

Real live assistentie
Ik loop mee met een opdracht van jou als tweede fotograaf. Ik ben jouw assistent. Ik zal je tijdens de shoot tips geven zonder dat je klant dit merkt. En je mag alle foto's gebruiken onder jouw naam.

Sessie 6:Fotobewerking

Lightroom & Photoshop
De foto's van de bruiloft die we samen hebben gefotografeerd, gaan we nu bewerken. Ik laat je zien hoe ik het doe en geef je tips en tricks om een mooi eindproduct af te leveren. We maken ook samen het album voor de klant.

Mentoring aanvragen

Deze mentoring is niet voor iedereen

Ben je een beginnend fotograaf en wil je de basis leren? Dan is dit niet voor jou. 

 

Dit is voor leuke fotografen die aan hun toekomst willen werken. Die al een tijdje hetzelfde doen, maar niet zo ver komen als dat ze zouden willen. 

 

Dit is voor fotografen die willen kunnen leven van hun beelden. Goed leven. Plezier hebben in hun werk en energie krijgen van foto's maken en afleveren aan fijne klanten.

 

Voor 300 euro per maand gaan we in zes sessies werken aan het bouwen van een toekomst zoals je hem graag ziet.

 

Als je niks verandert, verandert er niks.