Trouwen bij Hoppe Schiedam

Yes! een bruiloft in Schiedam. Toen de eerste aanvraag voor 2021 binnenkwam zag ik het adres van het aanstaande bruidspaar: Schiedam. Nog geen 10 minuten rijden van mijn huis. Trouwfotografen komen op veel mooie plekken overal in het land, maar dit keer was het een thuiswedstrijd.

Vanwege de Corona maatregelen mochten er 30 mensen aanwezig zijn en alle horeca moest dicht. Trouwen bij Hoppe in Schiedam mocht wel, maar was beperkt tot de ceremonie.

De bruid was in de ochtend bij haar ouders. De bruidegom bij zijn ouders thuis. De afstand tussen deze huizen is welgeteld 1 km. Hierdoor kon ik makkelijk bij beide huizen foto’s van de voorbereiding maken.

Trouwen in Schiedam: Aankleden bruidegom

First look
Het was 21 januari en niet al te warm, maar gelukkig wel droog. De First Look kon dus, zoals gepland, in de tuin plaatsvinden.

First look bruiloft Schiedam

Trouwboeket bruiloft Schiedam

Bruiloft Schiedam: trouwringen

Dit lieve bruidspaar had elkaar trouwens een brief geschreven. Voordat ze elkaar zagen mochten ze hem lezen. Dit is toch geweldig? Na de First Look was het nog even wachten voordat we bij trouwlocatie Hoppe werden verwacht. Dus tijd om (soms onverwachte) foto’s te maken.

Trouwen in Schiedam trouwfotosvanDaan

Hoppe Schiedam
Na aankomst bij Hoppe in Schiedam mocht het bruidspaar op de eerste verdieping de taart aansnijden. Dit werd netjes ingepakt door het personeel om na de bruiloft mee te geven met de gasten.

Tijdens de ceremonie, met mooie speeches van beide moeders, werd er veel gelachen en hier en daar een traantje weggepinkt. De mensen die er niet bij konden/mochten zijn konden wel mee genieten via een livestream. Een leuke verrassing voor het bruidspaar was dat er een videoboodschap was vol wensen van veel lieve mensen.

Trouwen bij Hoppe Schiedam: Taart aansnijden

Trouwen bij Hoppe Schiedam: lachend bruidspaar

Trouwen bij Hoppe Schiedam: bruidspaar

Na de ceremonie was er nog even tijd voor wat familiefoto’s en toen was het voor Hoppe alweer tijd om te sluiten. Wij hebben buiten in het centrum van Schiedam prachtige foto’s kunnen maken.

Over de schrijver
Ik geloof dat mooie herinneringen kracht geven aan de liefde die je voelt.Elke bruiloft ademt liefde en zit vol mooie momenten. Emotionele ouders, lachende broers of gekke zussen en misschien wel met je prachtige kids.Ook ben ik ervan overtuigd dat je deze momenten het mooist herinnert in een presentatie die luxe en klasse uitstraalt.Met een handgemaakt trouwalbum hebben jullie heel je leven deze herinneringen in je handen.De foto’s op professioneel fotopapier zien brengt je, ook jaren later, op een magische manier terug naar de mooie momenten.Dit laat je met trots zien aan je (klein)kinderen.Je bruiloft verdient een topkwaliteit trouwalbum.Hierin wil je professionele trouwfoto's zien.Ik maak ze voor je.Liefs, Daan

Denk je aan Daan als fotograaf op je bruiloft?