Van Capellenhuis bruiloft

Anton & Marije

01-07-2023

Hoi Anton en Marije,

Hopelijk zijn jullie een beetje bijgekomen van het mooie feest en WAUW, wat was het een fantastische dag!

Het nagenieten gaat nu beginnen en zal je, in grote lijnen, voor de rest van je leven bijblijven. Gelukkig hebben jullie geïnvesteerd in professionele fotografie.  Want ook de momenten die jullie misschien niet gezien hebben zijn vastgelegd. Om een tipje van de sluier (bedrijfsgrapje hahah) op te lichten, is hier alvast een kleine preview. Gebruik de beelden om terug te denken aan je gevoel van jullie mooie bruiloft en geniet lekker na!


Liefs,

Daan


P.S: Deel de foto's waar je wilt en tag mij zodat ik kan meegenieten!
Insta: @trouwfotosvandaan


P.S 2: Je kan ook de link van deze pagina doorsturen naar je gasten!

Voorbereidingen bruid voor bruiloft bij het Van CappellenhuisBruid en vriendin bekijken trouwkaart in Capelle ad IJsselCapelle aan den IJssel bruid getting readyBruid in Capelle ad IJssel met dochterCapelle ad IJssel bruiloft first lookBruidskinderen in Capelle ad IJsselBruiloft Van Capellenhuis Capelle ad IJsselBruidspaar met kids bij het Van Capellenhuis Capelle ad IJsseltrouw fotoshoot bij het Van Capellenhuis Capelle ad IJsselVan Capellenhuis in Rotterdam trouw fotoshootTrouwen in het Van Capellenhuis Capelle ad IJsselVan Capellenhuis Capelle ad IJssel trouwen bruiloft ceremonieVan Capellenhuis Capelle ad IJssel trouwceremonieVan Capellenhuis Capelle ad IJssel trouwenFontein Rooftop bruiloft diner in Rotterdamlimousine haalt kids op bij bruiloftBruiloft in Rotterdam bij Fontein RooftopBruiloft fontein Rooftop Rotterdam optreden Douwe BobOptreden Douwe Bob op bruiloft in Rotterdam bij Fontein RooftopBruiloft in Rotterdam Douwe BobDouwe Bob in Rotterdam optreden bruiloftTrouwfotosvanDaan Rooftop bruiloft in Rotterdamfeest bruiloft Rotterdam Fontein RooftopFontein Rooftop Rotterdam trouwfeestFontein Rooftop trouwfeestnull

VIER Nominaties voor TrouwfotosvanDaan

Bij de Bruidsfoto Award 2023 van Bruid&Bruidegom magazine zijn maar liefst vier van mijn foto's genomineerd. Help jij mij winnen?