Trouwen in Lelystad op de boerderij

Rick & Marileen

07-07-2023

Hoi Rick en Marileen,

Hopelijk zijn jullie een beetje bijgekomen van het mooie feest en WAUW, wat was het een fantastische dag!

Het nagenieten gaat nu beginnen en zal je, in grote lijnen, voor de rest van je leven bijblijven. Gelukkig hebben jullie geïnvesteerd in professionele fotografie.  Want ook de momenten die jullie misschien niet gezien hebben zijn vastgelegd. Om een tipje van de sluier (bedrijfsgrapje hahah) op te lichten, is hier alvast een kleine preview. Gebruik de beelden om terug te denken aan je gevoel van jullie mooie bruiloft en geniet lekker na!


Liefs,

Daan


P.S: Deel de foto's waar je wilt en tag mij zodat ik kan meegenieten!
Insta: @trouwfotosvandaan


P.S 2: Je kan ook de link van deze pagina doorsturen naar je gasten!

Trouwen op de boerderij bruidegom aankledenTrouwen op de boerderij bruidegom in LelystadBruid make up trouwen op de boerderijJurk aantrekken bruid trouwen op de boerderijTrouwen bij Boerkok in Lelystad ceremonieTrouwen bij Boerkok in Lelystad Bruid leest geloftes voorTrouwen in Lelystad bij BoerkokBoerkok in Lelystad trouwceremonieTaart bij bruiloft in Lelystad bij BoerkokTrouwfotoshoot in Lelystad trouwen op de boerderijTrouwen op de boerderij fotoshoot met trekkersTrouwen tussen de koeienTroiuwfotograaf boerderij LelystadDrone fotoshoot bruiloft trouwen op de boerderijDrone fotografie trouwen in LelystadTrouwen op eigen terrein in de boerderijTrouwfotoshoot in de stalFotoshoot bruiloft trouwen op de boerderijTrouwfotosvanDaan boerderij bruiloftBoerderij bruiloft drone fotografie

VIER Nominaties voor TrouwfotosvanDaan

Bij de Bruidsfoto Award 2023 van Bruid&Bruidegom magazine zijn maar liefst vier van mijn foto's genomineerd. Help jij mij winnen?