Trouwfotografie coach Daan

Trouwfotografie coaching

Ervaring opdoen met 1 op 1 hulp van een professional!

Wil jij:

✔️ Je camera perfect weten in te stellen voor elke situatie tijdens bruiloften?

✔️Telkens precies op de juiste plek staan om de belangrijke momenten goed vast te leggen?

✔️Mooie momenten herkennen vóórdat ze gebeuren?

✔️ Weten wat je moet zeggen tijdens de fotoshoot?

✔️ Op elke locatie creatieve mogelijkheden zien?

✔️ Leren werken met de juiste camera gear?

✔️Prachtige plaatjes van topkwaliteit afleveren aan bruidsparen?

✔️1 op 1 gecoacht worden door één van de 10 beste trouwfotografen van Nederland

✔️Meelopen met een echte bruiloft van TrouwfotosvanDaan?

Beste trouwfotografen 2022
trouwfoto coach Rotterdam

Vol vertrouwen bruiloften fotograferen!

Trouwfotografie coaching van Daan

Trouwfotografie coaching New Pro: 

Zes maanden 1 op 1 coaching van trouwfotograaf Daan

Weten of 1 op 1 coaching iets voor jou is? Vraag een gratis en vrijblijvend een (zoom)gesprekje aan.

Vertrouwen

Je weet dat je het kan. We gaan ervoor zorgen dat elke bruiloft een feest wordt. You got this! 

Kennis

Bewust bezig zijn met je shots. Weten wat je doet, hoe je het doet en waarom je het zo doet!

Ervaring

Maak het allemaal mee in de praktijk terwijl je leert van een professional. 

Waar werken we aan?

Mindset

Hoe houd je het vol? Hoe houd je alles onder controle? Je manier van denken is bepalend voor je succes. We gaan er samen voor zorgen dat jouw bedrijf leuk blijft!

Strategie

Hoe krijg je tevreden klanten? Daar komt meer bij kijken dan alleen mooie foto's maken. We zetten samen de perfecte klantbeleving op. Laat die reviews maar komen!

Marketing

Hoe krijg je nieuwe klanten? En nog belangrijker: Hoe krijg je leuke klanten? Klanten waarvoor je wilt werken en klanten die alleen nog maar jou willen!

Fotografie skills

Wanneer is een foto goed? Hoe win je er een award mee?Kwaliteit leveren is natuurlijk van levensbelang. Het niveau in Nederland is superhoog. Gelukkig is goed fotograferen te leren!

Bruidsfotograaf uit de Top 10 beste trouwfotografen van Nederland

Alle aandacht op jouw ontwikkeling

Iets meer dan drie jaar geleden kreeg ik interesse in trouwfotografie. Door een goede strategie ging ik van 2, naar 5, naar 32 bruiloften per jaar. Grotendeels heb ik dit de eerste jaren allemaal zelf uitgevogeld. Totdat ik zelf ook bij een coach kwam die me hielp groeien. Vanaf toen ging ik als een raket!

Dit gevoel (moeiteloos klanten binnenhalen) en succes (25+ internationale awards) is fantastisch en gun ik iedere trouwfotograaf. Ook jij die net begint. Je kan het natuurlijk allemaal zelf doen in drie jaar, zoals ik.

Of ik help je om jouw doelen sneller te behalen. 

Binnen dit trouwfotografie coaching traject help ik je om jouw bedrijf op te zetten voor maximale groei, om ontspannen op jouw topniveau te presteren én om te genieten van het leven. 

In zes maanden weet je waar je moet staan voor de beste shots. Wat je zegt tegen bruidsparen tijdens de fotoshoot. Hoe je fijne klanten krijgt. Waarom je niet zonder flitsers kan. Wat ondernemen inhoudt. Hoe je gelukkig wordt van je werk en hoe je trots blijft op jouw eigen bedrijf.

In het New Pro traject ben ik jouw coach voor 6 maanden.

Trouwfotografie coaching online
bruiloft chaos voor de ceremonie

Je wilt weten hoe

Je bent creatief, je hebt opdrachten en je wilt ook bruiloften gaan doen. Jouw creatieve enthousiasme is zo sterk dat je snel wil weten hoe je een goed resultaat kan neerzetten. Je wilt namelijk door. Groeien naar succes. 

Wat is de juiste strategie om alles aan te pakken?

En wat komt er bij kijken? Je kan dit allemaal zelf uitzoeken. Hoe lang je dan bezig bent? Geen idee. Je kan ook kiezen voor het New Pro coachingstraject. Een programma van zes maanden waarin elk aspect van een succesvol trouwfotografie bedrijf aan het licht komt.

Het programma is zo gebouwd dat het voldoet aan wat jij nodig hebt. We kijken samen naar waar jouw zwakke plekken liggen en gaan daar aan werken. Heel persoonlijk. Geen online video's waarin iedereen hetzelfde leert, maar puur 1-op-1 contact om jou te helpen groeien.

Van het binnenhalen van de fijnste klanten tot aan het plaatsen van een mooie review van een klant op jouw social media en alles daartussen. Je leert hoe je het doet en ervaart hoe het voelt om hier succes mee te hebben.

 

Het New Pro traject biedt een compleet beeld. Gun jouw bedrijf optimale groei richting je mooiste doelen.

mentoring voor trouwfotografen

Volledig zelfstandig bruiloften fotograferen

Inhoud trouwfotografie coaching
navigatie doelen stellen

1. Doelen

Stel je voor: Je gaat in de auto zitten en begint zomaar met rijden. Dat kan even leuk zijn (vooral in een nieuwe auto) maar vaak wil je ergens naar toe. Je navigeert naar je bestemming. Hetzelfde geldt binnen je bedrijf. Pas wanneer je weet waar je naar toe wilt, wordt de route naar jouw succes duidelijk.

#All I Do is Win

coaching voor fotografen

2. Mindset

Alles wat je aandacht geeft groeit. Nu je je doelen weet gaan we ervoor zorgen dat je gemotiveerd blijft om er keihard voor te gaan. Door visualisaties en affirmaties creëren we een sterk verlangen naar het bereiken van je doelen. 

#Got My mind on my Money, Money on my Mind 

gear talk

3. Gear

Wat heb je nodig om een bruiloft te fotograferen? Hoe vang je precies dat ene moment? En hoe ga je om met de 10.000 fotos' die je hebt geschoten op 1 dag? We bespreken handige tips qua gaar en instellingen.

#Harder, Better, Faster, Stronger! 

Software voor fotografie

4. Software

Leuker hoef (kan) je het niet te maken, wel makkelijker. Door de juiste software te gebruiken zorg je ervoor dat je snel en efficiënt kan werken. Met efficiënt werken verklein je jouw tijd per klant. Daardoor vergroot je je omzet. Ka-chinggg ;)

#Upgrade U

positionering trouwfotograaf

5. Bruiloft bespreken

Het liefst wil je zien hoe het in de praktijk gaat. In deze module bespreek ik met je hoe het is. Hoe is het verloop van de dag, waar sta je als fotograaf, hoe maak je keuzes enz. We lopen heel de dag door.  

#Analyze This

fotograferen als second shooter

6. Bruiloft meelopen

Dit is waar je het voor doet. Live action. Je gaat mee met mij tijdens een echte bruiloft als onderdeel van het team. Alles wat we hebben besproken ga je nu ervaren. Je krijgt ruimte om jouw portfolio op te bouwen.

#I'll take you to the Candyshop

Software voor fotografie

7. Selecteren & Bewerken

Op een bruiloft van 12 uur maak je al snel 8.000 beelden. Je leert hoe je snel een selectie maakt en je beelden voorziet van een goede edit. Klaar om het bruidspaar blij te maken!

#We've got that Magic

vindbaarheid voor fotografen

8. Online zichtbaarheid

Hoe richt je je website optimaal in? Wat plaats je op social media? Waar moet je zichtbaar zijn? In dit topic gaan we kijken naar jouw online zichtbaarheid

#They see me Rollin

pakketten en tarieven

9. Pakketten & tarieven

Wat bied je aan? Wat beloof je? Waarom? En tegen welke vergoeding? Elke keuze heeft effect op welke klanten je aantrekt. Je kan te duur, maar ook te goedkoop zijn. We kijken samen naar wat het beste bij jouw bedrijf past.

#Mo Money No Problems

Marketing voor fotografen

10. Marketing

Je website staat. Je bent op elk vlak klaar voor klanten. Nu moeten ze nog komen. Leet hoe je klanten aantrekt. En dan alleen de mensen waar jij voor wilt werken.

#Klantje klantje, Kom maar binnen met je geld

coaching beleving

11. The Experience

Hoe is het voor een klant om iets van jou af te nemen? Je bent meer dan een dienst. Je bent meer dan een product. Het is jouw bedrijf dus jij mag alles bepalen. In elke vorm van communicatie ervaart de klant jouw visie, uitstraling en klasse. Door dit zo mooi mogelijk te maken verdien je die goede review.

#Good Vibrations

Trouwfotograaf Daan Vinke Master Award

12. Portfolio

We kijken naar de beelden die je hebt en die je gaat maken tijdens deze zes maanden. Je leert hoe je de mooiste beelden ziet, maakt en bewerkt zodat jouw portfolio steeds sterker wordt.

#Show me what you got

Serieus werken aan je skills en je bedrijf?

Zes maanden knallen met mij aan je zijde.

Hoi, ik ben Daan

Iets meer dan 36 jaar geleden deed ik mijn ogen voor het eerst open in Sri Lanka en ben ik 6 weken later geadopteerd door twee Rotterdammers. Inmiddels ben ik 13 jaar samen met mijn lieve vrouw en hebben we twee prachtige dochters rondlopen. In 2017 werd Nova geboren en op 1 april 2021 (geen grap) is Vera 6 weken eerder dan verwacht geboren.


Na mijn opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam ben ik gaan werken als multimediadesigner. Toen een vriendin vroeg of ik haar bruiloft wilde fotograferen merkte ik hoe geweldig ik dit vond. Ik ben me gaan verdiepen door video’s te kijken, te oefenen en door workshops en coaching te volgen. Dianne Bouman, Daan Fortuin, Bas Uijlings, Erika & Lanny Mann (Two Mann Studios), Arno de Bruijn en Victor Lax hebben mij zo ongelofelijk veel geleerd qua fotografie skills en creativiteit, maar ook op het gebied van ondernemen. 

Inmiddels weet ik op elke locatie belangrijke momenten in het juiste licht te vangen.

Dit gevoel van controle en kennis geeft me het vertrouwen om de mooiste dag van iemands leven te fotograferen. Dit is waar ik energie van krijg. En het is m’n werk. Kan jij het je voorstellen?

TrouwfotosvanDaan workshop trouwfotografie

Voor wie?

Dit is niet voor jou als je niets wil veranderen. Dit is geen basis fotografie cursus. Dit is niet voor jou als je niets durft en dit is ook geen standaard riedeltje waarbij het traject voor iedereen hetzelfde is. 

Dit is voor jou als je gelooft in de kracht van je eigen ontwikkeling. Dit is voor jou als je een meer ervaren trouwfotograaf wil zijn en sterker in je schoenen wil staan als ondernemer. Dit is voor jou als jij ervan overtuigd bent dat je jouw investering 10x harder gaat terugverdienen en weet dat je sneller groeit met de juiste coach aan je zijde. Dit is voor jou als je graag wil leren.

Dit programma is puur gericht op jou. 

Per persoon verschillend omdat iedereen op zijn of haar eigen manier groeit. Dit is voor jou als je wel kan fotograferen, maar nu eens echt serieus stappen wil maken in de trouwfotografie.

Van 2 naar 32 bruiloften in 3 jaar

Als ik het kan...? Precies! Meer klanten blij maken als professioneel trouwfotograaf. Dit kan jij!
Ik heb er 3 jaar over gedaan. Verreweg de meeste en snelste groei boekte ik toen ik zelf met een coach ging werken. Mijn trouwfotografie coach (Dianne Bouman) heeft me zó ongelofelijk veel geleerd. Mijn kennis wil ik nu delen met je in het New Pro traject. Door te denken en te doen als een pro, werd ik een pro. Dit gun ik jou ook. 


Klik op de knop hieronder en laat je naam en je email achter, dan gaan we samen kijken of trouwfotografie coaching iets voor jou is.

mentoren voor trouwfotografen

mentoren voor beginnende trouwfotograaf

'Super motiverend om met Daan samen te werken!' 

Hij is niet alleen als fotograaf een baas, maar ook als coach. Ik heb zó veel geleerd, niet normaal. Inmiddels ook mijn eigen klanten gekregen via Daan en ik werk met plezier aan de doelen die we hebben gesteld. Ik weet dat ik ze ga halen!

Desiree - LulaDeefotografie

Trouwfotografie Coach Daan Vinke

mentoring voor trouwfotografen

Trouwfotografie coaching New Pro
Zes maanden 1 op 1 coaching van Daan

  • 1 op 1 Coaching 100% aandacht voor jou
  • Mindset ontwikkelen waar je energie van krijgt
  • Baas worden over je camera en de flitsers
  • Belangrijke momenten professioneel vastleggen
  • De juiste beelden selecteren en bewerken
  • Klanten aantrekken waar je blij van wordt 
  • Jouw klanten de mooiste ervaring geven
  • Groeien in omzet, meer geld verdienen ;)
  • Samen met mij een echte bruiloft fotograferen
  • Beelden gebruiken voor jouw portfolio

Laat je e-mailadres achter en we plannen een gratis gesprek in om te kijken of dit traject bij jou past!

Trouwfotografie coach Daan Vinke