Workshop master creativity

 INSCHRIJVING GEOPEND

Unieke portretten en momenten creatief vastleggen

Maak je steeds bijna dezelfde foto's die het net niet zijn? Mis je momenten of leg je ze niet vast zoals je zou willen? Vind je de fotoshoot spannend of hoop je stiekem dat dit snel voorbij is omdat je geen ideeën meer hebt?


Allemaal dingen waar wij ook mee zaten. Inmiddels hebben wij zóveel mooie dingen gezien, geleerd en weten toe te passen dat dit verleden tijd is. Nu kunnen wij onze bruidsparen vol vertrouwen van unieke shots voorzien. Van de vroege voorbereidingen tot en met het einde van het feest. Heel de dag door staan we aan en schieten we enthousiast het ene na het andere creatieve shot.

We hebben tools en manieren waarmee elke fotoshoot makkelijk unieke beelden oplevert. Nog belangrijker is dat we veel meer momenten zien en creatief kunnen vastleggen. Wanneer we deze een goede edit geven, creëren we magie!

Hoeveel vertrouwen zou het jou geven om altijd precies te weten waar je moet staan, hoe je het perfecte moment vangt en dat je meer ideeën dan tijd hebt voor een shoot? 

In deze workshop gaan we diep in op het creatieve stuk om jouw fotografie naar een next level te tillen!

Meld je nu aan voor de wachtlijst en ontvang als eerste de mogelijkheid om erbij te zijn.

Trouwfotograaf Master Award

Deze workshop is voor jou als je:

 • Klaar bent met standaard kiekjes
 • Jouw klanten next level foto's wilt aanbieden
 • Een sterk verhaal wilt neerzetten in elke foto
 • Wilt weten hoe je creatieve foto's maakt
 • Niet precies weet wat je kan doen tijdens een fotoshoot
 • Pas achteraf denkt: sh*t had ik dit maar geprobeerd
 • Vaak nét niet het perfecte moment hebt vastgelegd
 • Het gevoel hebt dat jouw bewerking de foto niet sterker maakt
 • Wilt weten hoe je award winnende foto's maakt

bruiloft chaos voor de ceremonie

En ook voor jou als je:

 • Wilt weten welke gear je nodig hebt om een bruiloft te fotograferen
 • Wilt weten wat de (on)mogelijkheden van een drone zijn
 • Praktische tips wilt voor het gebruik van je flitsers
 • Welke software je leven als fotograaf makkelijker maakt

Workshop voor trouwfotografen

Deze workshop is geen:

 1. Algemene fotografie cursus. Het is puur gericht op bruiloften.
 2. Basis cursus. Zorg dat je weet hoe je de sluitertijd, diafragma en iso kan instellen.
 3. Business cursus. Hoewel het stukje ondernemen heel belangrijk is, gaat het hier echt om het creëren van sterke foto's.

Wie zijn Daan & Daan?

Daan Fortuin workshop creatieve trouwfotografie

Daan Fortuin

Hoi ik ben Daan, 37 jaar jong, gedreven, sociaal, vader, sportief, creatief en een echt mensenmens.  Heel gek maar hoe ouder je wordt hoe meer je waarde inziet van bepaalde dingen. Toen ik 10 jaar geleden ging trouwen zag ik dat wat minder maar wat ben ik blij dat ik dat mooi vast heb laten leggen! 

Want als trouwfotograaf leg je niet alleen trouwende mensen vast maar zoveel meer! Zoveel liefde & emotie. Een enorm speciale moment opname in het leven van een bruidspaar waar alles in terug komt. Als je dit mag doen voor iemand moet je dit goed doen!

5 jaar geleden fotografeerde ik mijn eerste bruiloft. Vorig jaar fotografeerde ik er meer dan 60 en wat is dit ontzettend leuk en bijzonder om te mogen doen!  

2022 heb ik af mogen sluiten als beste trouwfotograaf van de Benelux in een woord “wow”.

Wat een rollercoaster! Ik heb ontzettend veel geleerd. Dingen die werken en of juist niet. Hoe je creatieve foto’s maakt maar ook hoe en op welke manier je bepaalde momenten op de best mogelijke manier kunt vastleggen. Van editten en het insturen voor awards tot de beste trouwfotograaf zijn voor jou bruidspaar.

In deze workshop ga ik samen met Daan zoveel ervaring en tips delen en ik kan jullie zeggen ik vind dit net zo leuk als het fotograferen van een bruiloft zelf. Met volle energie en passie gaan wij een ontzettende boost geven.

Geen loze informatie maar tastbare tips en tricks waar je na de workshop zelf mee aan de slag kunt!

Daniel Vinke workshop creativiteit in trouwfotografie

Daan Vinke

Hoi! Ik ben Daniel, maar iedereen noemt me Daan. 36 jaar geleden deed ik mijn ogen voor het eerst open in Sri Lanka en ben ik 6 weken later geadopteerd door twee Rotterdammers. Inmiddels ben ik 13 jaar samen met mijn lieve vrouw en hebben we twee prachtige dochters rondlopen. In 2017 werd Nova geboren en op 1 april 2021 (geen grap) is Vera 6 weken eerder dan verwacht geboren.  

Naast het gezinsleven is voetbal een echte passie van mij. Op mijn zesde ben ik gaan voetballen en ik houd er nog steeds van. Net als van barbecueën, spelletjes spelen (vooral Catan) en series kijken (op het moment Manifest, maar Suits blijft #1)


In 2020 fotografeerde ik mijn eerste hele bruiloft. In 2021 kwamen er, ondanks Corona, nog vijf bij. Vorig jaar heb ik 36 bruiloften gefotografeerd. Naast alleen maar blije bruidsparen heb ik meer dan 20 Wedisson awards, 2 Fearless awards en een This is Reportage Story award mogen winnen. Als kers op de taart sta ik bij de Masters of Wedding photography in de Top 10 Beste trouwfotografen van 2022 in Nederland, Belgie en Luxemburg. 


Ik ben heel dankbaar voor deze geweldige groei. Het mooiste is dat ik deze kennis wil delen. Dit doe ik door 1 op 1 coaching te geven en nu ook door workshops te geven. Fantastisch!

Klaar met je standaard kiekjes? Dit is next level trouwfotografie

First Look trouwfotograaf

Mooie momenten creatief vastleggen

Wanneer je op de juiste plek staat, een mooie compositie in beeld hebt en het perfecte moment vangt in goed licht creëer je iets unieks. In deze workshop leer je waar het om draait en hoe je creatieve beelden ervan maakt. 

Trouwfotografie Rotterdam

Unieke fotoshoot beelden maken

De tijd dat je 'maar wat doet' is voorbij. Met onze tips heb je een reeks aan mogelijkheden die je altijd en op elke locatie kan toepassen. Na deze workshop weet je wat je wel én niet wilt doen tijdens de fotoshoot.
Trouwen feest fotografie

Ga je gear gewoon goed gebruiken

Welke camera je hebt is persoonlijk. Maar wat is er nog meer onmisbaar voor het fotograferen van bruiloften? In deze workshop weet je wat jouw leven als trouwfotograaf makkelijker gaat maken. Van flitsers en holsters tot opslag.
trouwfotograaf zwart wit

Foto's versterken door te bewerken

Een foto maak je zo goed mogelijk wanneer je op het knopje drukt. Maar dat is pas de helft. Een goede edit maakt de foto af. In deze workshop leer je jouw foto's te bewerken op een manier zodat ze nog krachtiger worden.

Trouwfotograaf Rotterdam TrouwfotosvanDaan

Creatieve trouwfoto's maken met Daan & Daan

Een bruiloft fotograferen is heel anders dan een gezinsshoot, zwangerschapsshoot of fotoshoot met een model. Het enige vergelijkbare is de fotoshoot met het bruidspaar.Hoewel sommige bruidsparen deze beelden waarderen is dit niet waar de bruiloft om draait. 


Het gaat om hen. Het is hun dag en dát is wat ze willen terugzien. Aan jou de taak om dit op een zo mooi mogelijke manier te doen. Meer dan 90% van de dag leg je vast wat er gebeurd. Zie jij wat er gebeurd? Vang jij deze momenten in goed licht?  In deze workshop leer je hoe je de momenten kan 'voorspellen' en hoe je een verhaal vertelt in je foto's. Hoe je ervoor zorgt dat je op de juiste plek staat. Dichtbij, zonder in de weg te staan, om de prachtige momenten vast te leggen voor jouw bruidsparen.


Alleen tijdens de fotoshoot wordt er naar jou gekeken en geluisterd. Weet je dan wel wat je moet doen? In deze workshop leer je de creatieve mogelijkheden kennen om in een uurtje een sterke fotoshoot neer te zetten. Doordat je de mogelijkheden leert kennen, ga je ze vaker zien. Als je dan ook de technische skills hebt, ga je ze  maken. Je leert het in deze workshop.

Samenvatting programma

Waar gaat het om? Wat leg je vast? 
Doel van ons werk

Train je fotografische oog

Compositie en licht

Unieke portretten

Vlakken en lijnen

Flitsers gebruiken

Backlight

Silhouetten

Doorkijkjes

Groepsfoto's, dronefoto's & detailshots


Opdracht creativiteit training

Lunch
Momenten creatief vastleggen

Positionering bij momenten

Hoe frame je?

Laagjes

Negative space

Highlights/shadows

Fotobewerking

Foto analyse

Croppen

Kleur of zwart wit?

Dodge/burn

Trouwfotografie workshop creativiteit
€ 1099,-
749

LIVE Workshop:

Master creativity

De eerste versie van deze workshop was een succes! Daarom gaan we hem voor de zomer nog één keer geven. Voor een eenmalig lager tarief kan jij daarbij zijn!


Live Workshop: Master Creativity

Daan Fortuin & Daan Vinke

08 juni 2023

Van 09:00u t/m 16:00u

Op een inspirerende locatie in Rotterdam

LIVE WORKSHOP

Master Creativity

22-04-2023
Starts at 09:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden