Deze feedback ronde eindigt over: 

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Gratis: Feedback op jouw foto!

twijfel je?

Twijfel je over jouw foto's? Is het wel de juiste uitsnede of kan de bewerking misschien anders? Stuur hem naar mij en ontvang bruikbare tips! Sowieso krijgt elke foto die ingestuurd wordt een persoonlijke reactie via de mail. Aan het eind van de maand kies ik 5 inzendingen uit die ik samen met jou bespreek. Ik nodig je dan uit voor een 1 op 1 Zoom meeting en we gaan het hebben over jouw foto! 


We kijken naar wat er goed is zodat je dit kan blijven doen. We kijken kritisch naar wat er de volgende keer beter kan en we gaan zorgen dat de bewerking optimaal is zodat dit de foto versterkt!

foto feedback

waardevolle tips gekregen

Daan is ontzettend inspirerend en maakt prachtige foto's. Daarom vind ik het super tof om van hem feedback te krijgen op mijn foto's voor het insturen van de Masters.

Heel veel waardevolle tips gekregen waar ik mee aan de slag kan. Even de dingen die je zelf net niet hebt gezien wijst hij aan en hij heeft me over de streep getrokken om mee te doen aan de masters. Spannend maar super leuk bedankt Daan ik hou je op de hoogte hoe het is gegaan.

Shanine -  Shanine Roosingh Photography

gratis feedback op je foto

Thanks voor je fijne energie

Nadat ik me als second shooter bij Daan had aangemeld raakten we in een leuk gesprek. Daan was erg geïnteresseerd naar wat ik deed en zo raakten we ook aan de praat over het meedoen aan wedstrijden voor awards. Daan bood meteen aan om mijn foto’s te beoordelen en te kijken of mijn inzendingen award proof waren. Tijdens onze zoomcall heb ik super handige tips gekregen hoe een foto de volgende keer te schieten en hoe een foto te editen voor een award. Dit liet hij tijdens de call ook zien in Photoshop. Ondertussen naam Daan ook echt de tijd om mij vragen te stellen over trouwfotografie en hebben we samen kunnen sparren. Ik kwam met mega veel energie uit deze call en ik waardeer het heel erg dat Daan zo de tijd voor me heeft genomen en dat helemaal gratis.

Thanks voor je fijne energie Daan! Tof om contact te houden en wie weet shooten we binnenkort samen een bruiloft.

Jeanine -  Meek it Happen

Award foto review

meer dan alleen feedback


Samen met Daan mijn bruiloft foto’s online bekeken. Het enig wat ik te zeggen heb DOEN! Om te beginnen is het idee best spannend om je kwetsbaar op te stellen voor feedback van een andere |(in mijn ogen) top fotograaf. Maar wil je jezelf overtreffen en een award winnen is dit de manier. Tenzij je zelf wil blijven aanmodderen, en dat is ok. 

Daan is warm en hartelijk waardoor het fijn is om zijn feedback te ontvangen. Hij stelt je vragen en geeft tips waar ik zelf nooit op was gekomen. Het zijn echt de kleine dingen die verschil kunnen maken in je award winning foto. Wat ook fijn is dat hij naar de foto kijkt en bij je eigen stijl blijft. Het wordt niet opeens een hele andere foto die je zelf niet meer terug herkend. Daarnaast hebben we ook gesproken over fotografie.

Het is fijn om iemand te praten die je passie deelt en ook verder is in zijn reis. Desondanks voelde het aan als een gelijkwaardig gesprek. De handvatten hebben me ook energie gegeven om weer zaken in mijn buisness op te pakken. Conclusie; ik heb meer uit het gesprek gehaald, dan alleen feedback op mijn foto.


Myshanú-  Kara Fotografie

Wat neem je mee tijdens een bruiloft?

GRATIS: E-BOOK

Wat heb je nodig om een bruiloft te fotograferen? Wat ik meeneem en voorbeelden van wat ik ermee maak zie je in dit gratis e-book!
Gratis Masterclass award winnende fotografie

GRATIS: Masterclass

Wat maakt een foto goed genoeg voor een award? In deze video review ik 10 award winnende foto's en krijg je tips om zelf toe te passen.
Daan en Daan de workshop

LIVE WorkshopS

Heb je alles op YouTube al gezien, online cursussen gedaan en duizend e-books gelezen maar wil je meer?Check dan de live workshops.
1 op 1 coaching van Daan

1 op 1 coaching

Klaar voor de top? Maak jezelf gereed voor succes. Leer alles wat je nodig hebt om een complete trouwfotograaf te zijn in 1 op 1 coaching.
Alles voor de startende trouwfotograaf podcast op YouTube en Spotify