Trouwen bij Dudok in het Park in Rotterdam

Trouwen bij Dudok in het Park in Rotterdam

De grootste uitdaging tot nu toe. Om 06:00u in Zeeland zijn bij de bruid, trouwfoto’s maken in Breda, lunchen bij de ouders van de bruidegom in Dordrecht, trouwen bij Dudok in het park in Rotterdam en een kerkdienst in Charlois.. en dat op die ene dinsdag in juli. Je weet wel, de heetste dag van het jaar.

Ruim 16 uur fotografie met 36 graden vol in de zon. Gelukkig waren er genoeg parasols neergezet voor de gasten. Ik houd wel van een beetje zon ;) en met genoeg water en ijsblokjes kon ik fijn al het moois vastleggen.

Want mooi was het! 

Er gaan verhalen dat de bruidegom eerst de trouwauto had geregeld en daarna pas het aanzoek deed. Toen hij in Zeeland aankwam met een witte Lamborghini Hurácan was hij niet als enige enthousiast. Wat een bak! 


Dit bruidspaar ging trouwen bij Dudok in het park, maar we gingen niet gelijk naar Rotterdam. Eerst de fotoshoot bij Bouvigne gevolgd door een lunch in Dordt. Daarna naar Dudok in het Park voor de trouwceremonie, receptie en het diner met mooie speeches, liedjes en video’s.

Ook het trouwfeest was gepland bij het Euromastpark. Eigenlijk bij Dudok, alleen was het nog steeds 36 graden. We lieten de dansvloer nog even voor wat het was en hebben nog een extra avondshoot in het park gedaan. 

Dat was een goede zet, want wát een plaatje is dat geworden zeg! 

Bruidspaar kus op hoofd

Fotoshoot met drone bij Bouvigne Breda

Bruidspaar in Lamborghini TrouwfotosvanDaan

Trouw fotoshoot bij Dudok in het Park Rotterdam
Over de schrijver
Ik geloof dat mooie herinneringen kracht geven aan de liefde die je voelt.Elke bruiloft ademt liefde en zit vol mooie momenten. Emotionele ouders, lachende broers of gekke zussen en misschien wel met je prachtige kids.Ook ben ik ervan overtuigd dat je deze momenten het mooist herinnert in een presentatie die luxe en klasse uitstraalt.Met een handgemaakt trouwalbum hebben jullie heel je leven deze herinneringen in je handen.De foto’s op professioneel fotopapier zien brengt je, ook jaren later, op een magische manier terug naar de mooie momenten.Dit laat je met trots zien aan je (klein)kinderen.Je bruiloft verdient een topkwaliteit trouwalbum.Hierin wil je professionele trouwfoto's zien.Ik maak ze voor je.Liefs, Daan
Reactie plaatsen

Denk je aan Daan als fotograaf op je bruiloft?