Trouwen bij Lommerrijk in Rotterdam

Trouwen bij Lommerrijk in Rotterdam. Jordy en Mandy gingen trouwen in oktober. In Nederland is het heel het jaar door de vraag wat voor weer het gaat worden en vaak weten we het pas achteraf echt zeker. Ga je trouwen in oktober dan moet je iets meer geluk hebben qua weersomstandigheden. 

Daarnaast heeft een bruiloft in de oktober ook veel moois te bieden. Prachtige herfstkleuren en een laagstaand zonnetje bijvoorbeeld. Wanneer het dan ook wat vroeger donker wordt en de lampjes gaan aan krijg je al snel een romantisch sfeertje. Mandy en Jordy gingen ook trouwen in oktober en het pakte perfect uit! Alles verliep volgens planning, het weer was heerlijk en de dag zat vol mooie momenten.

Tijdens het opmaken van de bruid in de ochtend liet hun trouwe viervoeter Lies al lekker van zich horen. En terecht want ze had een belangrijke taak vandaag. Het bruidspaar had namelijk hun hond als ringdrager gevraagd. Daarop zei ze geen nee ;) Toen Jordy zijn dames kwam ophalen voor de first look werden we al getrakteerd op de eerste zonnestralen. Op naar trouwlocatie Lommerrijk voor de ceremonie

Voor Jordy en Mandy was er maar één mogelijkheid qua trouwvervoer, namelijk een Volkswagen busje. Samen met de Disney Bruidstaart en hond Lies als ringdrager en de mooie taak voor haar om met Jordy de entree te maken kreeg deze bruiloft een uniek tintje.

Wat de bruiloft verder uniek maakte was de locatie van de fotoshoot. Mandy werkt bij de RET. Op nog geen minuut rijden van hun trouwlocatie Lommerrijk zit het RoMeo trammuseum. Een mooie persoonlijke link én een mooie locatie. Check de beelden hieronder!

Ga je dan trouwen in oktober en heb je het weer wat we hadden, dan maken we er gebruik van ook. Vandaar dat we ook nog een trouwfotoshoot bij de Kralingse Plas hebben gedaan. Second shooter Desiree en ik hebben een heerlijke dag gehad!

Bruid in Rotterdam Bruidskapsel wordt gedaan

Rotterdam Alexander bruidskapsel

Bruid in de ochtend getting ready in Rotterdam

Moeder van de bruid doet de trouwjurk dicht

Bruidegom stropt zijn das

Voorbereiding bruidegom in Barendrecht

Aankomst bruidegom voor de first look in Rotterdam

Bruiloft Rotterdam first look

Trouwfotograaf Daniel Vinke First Look in Rotterdam

Rotterdam trouwvervoer Volkswagen busje

Trouwen in Lommerrijk Rotterdam Bruid en vader voor de ceremonie

Huisdieren toegestaan in Lommerrijk Rotterdam

Bruiloft bij Lommerrijk Rotterdam vader van de bruid geeft zijn dochter weg

Trouwen bij Lommerrijk ceremonie

Bruid leest gelofte voor aan bruidegom in Lommerrijk Rotterdam

Oma en oma in Lommerrijk tijdens de ceremonie

Trouwfotograaf Daan bij Lommerrijk in Rotterdam

Trouwen bij Lommerrijk Rotterdam eerste kus

Lommerrijk Rotterdam bruiloft felicitaties

RoMeo trammuseum vlakbij Lommerrijk voor trouwfotoshoot

RoMeo Trammuseum fotoshoot bruiloft

Trouwfotograaf Rotterdam RoMeo trammuseum

TrouwfotosvanDaan fotoshoot op je bruiloft bij de Kralingse plas in Rotterdam

Fotoshoot met Volkswagen busje op je bruiloft

Trouw fotoshoot Rotterdam Kralingse plas met hond

Lommerrijk Rotterdam trouwfeest vader en bruid dansen

Handen en ringen foto in Rotterdam door TrouwfotosvanDaan

Lommerrijk Rotterdam eerste dans
Over de schrijver
Ik geloof dat mooie herinneringen kracht geven aan de liefde die je voelt.Elke bruiloft ademt liefde en zit vol mooie momenten. Emotionele ouders, lachende broers of gekke zussen en misschien wel met je prachtige kids.Ook ben ik ervan overtuigd dat je deze momenten het mooist herinnert in een presentatie die luxe en klasse uitstraalt.Met een handgemaakt trouwalbum hebben jullie heel je leven deze herinneringen in je handen.De foto’s op professioneel fotopapier zien brengt je, ook jaren later, op een magische manier terug naar de mooie momenten.Dit laat je met trots zien aan je (klein)kinderen.Je bruiloft verdient een topkwaliteit trouwalbum.Hierin wil je professionele trouwfoto's zien.Ik maak ze voor je.Liefs, Daan

Denk je aan Daan als fotograaf op je bruiloft?