Trouwen in Delft bij Hoeve A13

Vandaag stond er een bruiloft in Delft op het programma. Superleuk dat ik deze trouwdag mocht schieten samen met mijn second shooter Maike. Maike en ik zaten bij elkaar in de klas van Two Mann U. Zij kan met haar Superfeel technieken zorgen voor prachtig spontane reacties bij het bruidspaar en is, als geweldige techneut, verliefd op haar flitsers. Heerlijk om mee samen te werken. Haar, make-up en het aankleden van de bruid gebeurde in Zoetermeer in het huis van haar ouders. Het beloofde met 15 graden in de ochtend een prachtige lentedag te worden voor deze bruiloft in Delft bij Hoeve-A13. De bruidegom was in de ochtend met een deel van de familie in Bleiswijk. Het bruine pak stond hem heel goed en wat was hij relaxed.

Op naar de trouwlocatie in Delft. Hoeve-A13 ligt, niet geheel onverwacht, langs de snelweg. Een mooi aangeklede boerderij met een romantische boomgaard. Dit bruidspaar ging niet alleen trouwen in Delft. Zij kozen er ook voor om elkaar daar voor het eerst te zien. De bruidegom stond voor de first look in de boomgaard te wachten. Voor het eerst was de spanning van zijn gezicht af te lezen. Hij kon niet wachten om zijn aanstaande vrouw te zien. De ouders mochten meegenieten van dit speciale moment. De bruid kwam de boomgaard in gelopen en stopte op een halve meter van hem af. Ze kon alleen zijn rug zien toen haar moeder de sleep mooi neerlegde. Tijd om om te draaien en elkaar te zien.

Wat was hij blij verrast! Natuurlijk heb je als man wel een idee, maar om jouw dame op dat moment echt zo te zien stralen maakt je trots. Na deze mooie first look begonnen we aan de trouwfotoshoot in de boomgaard. Wij vinden het geweldig om creatief met flitsers te werken. Binnen in de boerderij was daar alle ruimte voor. Ondertussen waren de daggasten gearriveerd en was iedereen gereed voor de ceremonie in de boomgaard. Wat is het heerlijk als het bruidspaar geloften heeft geschreven. Superlief en mooi om dit op papier te hebben. Helemaal respect als je het voor kan lezen tijdens de ceremonie. Daarna tijd voor taart, proosten en felicitaties. Met een heerlijk zonnetje was dit echt genieten! Binnen werd er het één en ander afgestemd en voorbereid!

Bij het diner is het belangrijk dat wij in dezelfde ruimte zijn als de gasten en tegelijk eten met de gasten. Zo staan wij direct klaar wanneer er iemand spontaan een speech geeft. Dit zijn momenten die je echt op de foto wilt hebben staan! Op deze bruiloft waren er trouwens niet alleen speeches, maar zelf optredens van hele lieve mensen. Geweldig.

Er restte ons daarna nog één onderdeel te fotograferen. Het feest! En wat ging dat lekker zeg. :D
Bruiloft feest fotograaf Delft


Over de schrijver
Ik geloof dat mooie herinneringen kracht geven aan de liefde die je voelt. Elke bruiloft ademt liefde en zit vol mooie momenten. Emotionele ouders, lachende broers of gekke zussen en misschien wel met je prachtige kids. Ook ben ik ervan overtuigd dat je deze momenten het mooist herinnert in een presentatie die luxe en klasse uitstraalt. Met een handgemaakt trouwalbum hebben jullie heel je leven deze herinneringen in je handen. De foto’s op professioneel fotopapier zien brengt je, ook jaren later, op een magische manier terug naar de mooie momenten. Dit laat je met trots zien aan je (klein)kinderen. Je bruiloft verdient een topkwaliteit trouwalbum. Hierin wil je professionele trouwfoto's zien. Ik maak ze voor je. Liefs, Daan

Denk je aan Daan als fotograaf op je bruiloft?