Unieke bruiloft in Rotterdam

Unieke bruiloft in Rotterdam op Vessel 11
Iedere bruiloft is uniek maar deze… wauw! Geen trouwjurk, geen trouwauto, geen ophaalmoment  en ook geen landhuis als trouwlocatie. Wat dan wel? S&F zijn lekker zichzelf, altijd. Dus ook op hun bruiloft. Supermooi om te zien dat zij hun bruiloft in Rotterdam ook heel persoonlijk hadden gemaakt.

Geen trouwjurk, maar een trouwjumpsuit 
Als je nooit een jurk draagt, waarom zou je dat op je bruiloft dan wel doen? Het kan, maar hoeft natuurlijk niet. Het is namelijk jouw dag! En dat wist deze bruid. Zij koos voor een jumpsuit. Wat stond het haar prachtig! 

First look in Rotterdam-Zuid
De bruid kleedde zich aan in de slaapkamer, terwijl de bruidegom dit deed in de badkamer van hetzelfde huis. Beide kanten van de familie waren in de ochtend dus al gezellig bij elkaar en konden meegenieten van de first look.

Geen trouwauto, maar lekker op de fiets
Met een jumpsuit als trouwkleding kan je fietsen. Als je dat vaak doet, waarom dan niet ook op je bruiloft? Het kan gewoon. Wederom iets wat deze bruiloft uniek maakte. 

Trouwfoto’s in de Maastunnel in Rotterdam
Als je bruiloft in het centrum van Rotterdam is, maar je woont op Zuid én je fietst graag.. dan heb je twee mogelijkheden. De Erasmusbrug of de Maastunnel. Drie keer raden waar dit stel voor koos als locatie voor hun trouwfotografie. Als je twee opties hebt en drie keer mag raden, had je het vast wel goed ;) Zij kozen voor trouwfotografie in de Maastunnel, Rotterdam. Wanneer je gaat trouwen op de fiets is verplaatsen natuurlijk makkelijk in een grote stad. Daarom konden we, voor de Maastunnel, ook nog even stoppen voor trouwfoto’s bij Landhuis de Oliphant. Had je net trouwens de Erasmusbrug geraden? Die kwamen we onderweg ook tegen. Nou, nog ééntje dan. 

Trouwceremonie in het stadhuis van Rotterdam
Het enige traditionele aan deze bruiloft was de ceremonie in het stadhuis. Een oma die bijna te laat was, de speech van de trouwambtenaar en vooral de gezamenlijke wandeling door Rotterdam centrum na afloop maakte ook dit gedeelte weer speciaal. 

Trouwlocatie Vessel 11: Trouwen op een boot 
Hoe komen we van het stadhuis bij Vessel 11? Nou, dat kon best lopend. Gewoon even de Meent af richting Blaak en dan ben je zo bij the Red Ship. Trouwen op een boot in Rotterdam, geen ‘officieel’ taartmoment, geen vaste tafelindeling en geen openingsdans. Dit stel maakte duidelijke keuzes voor hun bruiloft. Zij kozen voor een losse, chille dag vol spontaniteit die afgesloten werd met heerlijke live muziek van de band en opgevolgd door de feestmuziek van de DJ.


Over de schrijver
Ik geloof dat mooie herinneringen kracht geven aan de liefde die je voelt. Elke bruiloft ademt liefde en zit vol mooie momenten. Emotionele ouders, lachende broers of gekke zussen en misschien wel met je prachtige kids. Ook ben ik ervan overtuigd dat je deze momenten het mooist herinnert in een presentatie die luxe en klasse uitstraalt. Met een handgemaakt trouwalbum hebben jullie heel je leven deze herinneringen in je handen. De foto’s op professioneel fotopapier zien brengt je, ook jaren later, op een magische manier terug naar de mooie momenten. Dit laat je met trots zien aan je (klein)kinderen. Je bruiloft verdient een topkwaliteit trouwalbum. Hierin wil je professionele trouwfoto's zien. Ik maak ze voor je. Liefs, Daan

Denk je aan Daan als fotograaf op je bruiloft?