Trouwfotografie in het Louwman Museum Den Haag

Trouwfotografie in het Louwman museum
Na het kennismakingsgesprek ging ik met een supergoed gevoel weg bij dit stel. Zij zijn gewoon echt fan van mijn stijl. De bruid: “Jouw foto’s zijn gewoon prachtig. Die lijnen, de kleuren, de bewerking.. het lijkt wel kunst!” In het formulier wat ik mijn bruidsparen altijd stuur voor de bruiloft staat de vraag: Waar wil je het allerliefst foto’s van? Waar kijk je het meest naar uit? Daarop antwoordden zij: Pak sowieso je momenten en we hopen op 1 artistieke foto.

Om dit mogelijk te maken gingen zij zelf actief op zoek naar een geschikte fotoshoot locatie. Hun doel was een locatie te vinden waar ik helemaal los kon gaan. Ze maakten er telkens een uitje van om zich voor te stellen wat ik hiervan zou maken. 

En WAUW. Die hadden ze gevonden! Ze kozen voor trouwfotografie in het Louwman museum in Den Haag. Wat is het heerlijk als een bruidspaar waarde hecht aan professionele fotografie. Zij maakten het zelf mogelijk en vertrouwden vervolgens volledig op mijn creativiteit. 

Waren ze tevreden? Hmmm.. zou jij het zijn met dit resultaat? ;)

Na deze prachtige binnnlocatie voor de fotoshoot vertrokken we naar Hoeve Dijkzicht voor de rest van de bruiloft.

trouwfotografie Voorhout bruid

Binnenlocatie trouwfotos Den Haag Louwman Museum

Trouwfotograaf Den Haag Louwman Museum

Louwman museum Den Haag fotoshoot

trouwfotoshoot Den Haag Louwman Museum

Binnen fotoshoot locatie Louwman Museum in Den Haag

fotoshoot locatie Louwman Museum Den Haag

Trouwfoto buiten in Leiderdorp

Bruiloft bij Hoeve Dijkzicht in Leiderdorp

Aankomst bruidspaar in Leiderdorp

trouwringen omdoen bij bruiloft Hoeve Dijkzicht Leiderdorp

Trouwen bij Hoeve Dijkzicht

Trouwen in Leiderdorp bij Hoeve Dijkzicht

Ceremonie bruiloft Hoeve Dijkzicht Leiderdorp

Over de schrijver
Ik geloof dat mooie herinneringen kracht geven aan de liefde die je voelt. Elke bruiloft ademt liefde en zit vol mooie momenten. Emotionele ouders, lachende broers of gekke zussen en misschien wel met je prachtige kids. Ook ben ik ervan overtuigd dat je deze momenten het mooist herinnert in een presentatie die luxe en klasse uitstraalt. Met een handgemaakt trouwalbum hebben jullie heel je leven deze herinneringen in je handen. De foto’s op professioneel fotopapier zien brengt je, ook jaren later, op een magische manier terug naar de mooie momenten. Dit laat je met trots zien aan je (klein)kinderen. Je bruiloft verdient een topkwaliteit trouwalbum. Hierin wil je professionele trouwfoto's zien. Ik maak ze voor je. Liefs, Daan

Denk je aan Daan als fotograaf op je bruiloft?