Trouwen bij Fort de Batterijen in Nieuwegein

Geweldige jurk, unieke trouwauto, mooie locatie, hilarische speeches, top trouwfeest en een prachtig bruidspaar. Ewoud en Danique gingen trouwen bij Fort de Batterijen in Nieuwegein en het was alles wat ze gehoopt hadden. Deze bruiloft had zó veel moois. Het leek wel een sprookje.

Er was een stijlvolle trouwauto geregeld die hen na de first look naar Fort de Batterijen bracht. Bij de trouwlocatie hebben we deze mooie oldtimer natuurlijk gebruikt voor de fotoshoot.

Heel de dag zag je dit bruidspaar stralen. Zo mooi om deze mensen zo blij te zien zijn. Danique wilde ook heel graag dat de rode deuren van Fort de Batterijen onderdeel waren van haar trouwfoto's. Verder wilde ze vooral gewoon genieten van de dag.

Het weer was goed. Daardoor kon de ceremonie en trouwreceptie op het buitenterrein plaatsvinden. Zo kwamen de rode deuren ook mooi terug op de overige trouwfoto's. Tijdens de fotoshoot kiezen we samen de mooiste plekjes uit en zal ik jullie een beetje sturen. De rest van de dag ligt de focus op lekker genieten en je bruiloft optimaal ervaren. Ik ben er om juist dát vast te leggen. Vaak zonder dat je het door hebt. Zo ben jij helemaal in het moment. In alle mooie momenten.

Mede door alle geweldige speeches en op maat gemaakte songteksten was genieten bij deze bruiloft meer dan gelukt! Second Shooter Sarah en ik konden ons lach niet inhouden bij deze versie van Bohemian Rhapsody. Zeker niet toen het bruidspaar daarna in de lucht gegooid werd. Het dak ging er bijna letterlijk af haha!

Figuurlijk ging het dak er wel helemaal af bij het feest. Direct na de openingsdans was het feest helemaal aan. De Klittenband speelde goed en kreeg iedereen lekker mee. Wat een heerlijke dag!

TIP: Check ook de video onderaan deze post!

trouwfotograaf Nieuwegein trouwauto

fotoshoot bruiloft trouwauto TrouwfotosvanDaan

Aankomst bruid bij Fort de Batterijen

TrouwfotosvanDaan bruid en vader

trouwfeest bij Fort de Batterije gasten


Wil je ook trouwfotosvanDaan op je bruiloft? Check snel de beschikbaarheid via deze link.

Over de schrijver
Ik geloof dat mooie herinneringen kracht geven aan de liefde die je voelt.Elke bruiloft ademt liefde en zit vol mooie momenten. Emotionele ouders, lachende broers of gekke zussen en misschien wel met je prachtige kids.Ook ben ik ervan overtuigd dat je deze momenten het mooist herinnert in een presentatie die luxe en klasse uitstraalt.Met een handgemaakt trouwalbum hebben jullie heel je leven deze herinneringen in je handen.De foto’s op professioneel fotopapier zien brengt je, ook jaren later, op een magische manier terug naar de mooie momenten.Dit laat je met trots zien aan je (klein)kinderen.Je bruiloft verdient een topkwaliteit trouwalbum.Hierin wil je professionele trouwfoto's zien.Ik maak ze voor je.Liefs, Daan

Denk je aan Daan als fotograaf op je bruiloft?