Hoe ga jij je bruiloft herinneren?

Jouw bruiloft verdient het mooiste.

Trouwfotografie tarieven

TrouwfotosvanDaan is de beste keuze voor jou wanneer je houdt van creatieve shots en wanneer je de belangrijkste momenten op een spontane manier vastgelegd wil hebben.

Wat maakt TrouwfotosvanDaan zo speciaal? Naast het feit dat ik werk in een creatieve reportage stijl, ben ik heel de dag door gefocust en alert op de meest mooie en grappige momenten. Mijn doel is om jou de mooiste herinnering te geven wanneer je de foto’s terugkijkt.

Maar dat is niet alles. Als award winnende trouwfotograaf, garandeer ik jou topkwaliteit foto’s die jullie liefde en emoties perfect weergeven. Door deze manier van fotograferen ga jij je bruiloft herinneren zoals het voelde. Geen kiekjes van wat er gebeurde.. maar echte emoties in prachtige beelden.

Bij TrouwfotosvanDaan draait alles om het creëren van een ervaring die je voor altijd zal koesteren. Elk detail wordt vastgelegd met oog voor perfectie, zodat je deze kostbare herinneringen kan blijven herbeleven, zelfs jaren later.

Ga voor een professionele trouwfotograaf. Neem vandaag nog contact met mij op en laten we samen jullie droombruiloft vereeuwigen!


Vanaf 1795,- is trouwfotografie al mogelijk. Hier zit 6 uur fotografie, een mooie preview, online gallery en een klein trouwboekje bij inbegrepen.

Om heel jullie dag goed vast te leggen is dit basispakket uit te breiden met extra uren, een tweede fotograaf, een pre-weddingshoot, luxe trouwalbums en nog veel meer moois. 

Check snel of jouw trouwdatum nog vrij is.
Na de trouwdatum check ontvang je alle info over de mogelijkheden, tarieven en pakketten via de mail.