Workshop trouwfotografie

Workshops & coachingstrajecten van TrouwfotosvanDaan

Award winnende foto's maken

Workshop trouwfotografie top 10 fotograaf 2022

1 op 1 coaching

Samen met mij werken aan jouw bedrijf. Hoe fijn zou het zijn als je vol vertrouwen bruiloften fotografeert op een professionele manier? Dat de aanvragen binnenstromen en dat je werkt voor de klanten waar jij energie van krijgt? Wat zou je ervan vinden als je de theorie ook in de praktijk kan trainen samen met mij op een echte bruiloft van TrouwfotosvanDaan? Wat voor stappen zou je dan kunnen gaan maken? 

trouwfoto feedback vi email

Foto feedback

Twijfel je over één van jouw foto's? Is het wel de juiste uitsnede of kan de bewerking misschien anders? Mail hem naar mij en ontvang bruikbare tips! Sowieso krijgt elke foto die ingestuurd wordt een persoonlijke reactie via de mail. Uit alle inzendingen vóór 28-02-2023 worden 5 foto's gekozen die ik live in een 1 op 1 Zoom meeting met jou ga bespreken. Geheel gratis! Klik op de button om je foto (jpg) in te sturen.
Top 10 trouwfotograaf 2022 video winnende foto's

10 Award foto's

Wat maakt een foto award waardig? Welke foto's stuur ik in en waarom? En waar let ik op? In deze video bespreek ik alle 10 de foto's waarmee ik in 2022 een award heb gewonnen bij de Masters of Wedding Photography. Bekijk mijn idee achter de foto's waarmee ik in de top 10 beste trouwfotografen van de Benelux ben gekomen. Klik op de button en ontvang de link in je mail. 

Top 10 beste trouwfotograaf 2022

Daniel Vinke uit Schiedam staat in de top 10 van De Masters of Wedding Photography, de grootste bruidsfotografiewedstrijd van de Benelux. Vinke won in 2022 maar liefst 10 awards en eindigde daarmee op de achtste plaats. “2022 was een ongelofelijk mooi jaar. Ik heb meer dan dertig bruidsparen blij mogen maken met mijn creativiteit, inzet en humor. Ik ben heel dankbaar voor hun vertrouwen in mij”, zegt Vinke.

Daniel Vinke trouwfotografie

Welke geur ik meeneem naar bruiloften