Peaky Blinders thema bruiloft

Wat een prachtige dag was dit! Hoe deze Peaky Blinders thema bruiloft tot stand kwam? In Breda zit een winkel waar prachtige vintage kleding te koop is. Voor kleding uit de jaren 20, 30, 40 of 50, stoere tassen en accessoires moet je bij Urban Bozz in Breda wezen. Ook de Shelby caps vliegen over de toonbank. Wel even oppassen voor het scheermes! ;) 

Urban Bozz
Marc, de eigenaar, had een prachtig idee. Een bruiloft met Peaky Blinders thema. Bij een styled shoot wordt een bruiloft, van haar & make up en aankleden in de ochtend, tot aan het feest en Big Exit nagespeeld. Alle leveranciers delen de beelden (en dat waren er een hoop!) Check alle leveranciers hier. Een styled shoot heb ik wel vaker gedaan, maar dit was verreweg de mooiste!

Niet alleen vanwege de prachtige locatie Kasteel ter Meiren, maar ook vanwege alle mensen die hieraan hebben meegewerkt. Naast alle trouwleveranciers (naast de kleding o.a. make up artists, haarstylistes, fotografen, videografen en heerlijke catering) waren er namelijk ook heel veel gasten. En allemaal in thema kleding! De oldtimers maakten het helemaal af. Het leek wel een filmset.

Hoe Marc aan zoveel gasten kwam? Hij hoefde niet eens op zoek naar modellen. Ze kwamen regelrecht zijn winkel binnengelopen als klant. Hij hoefde alleen maar te vragen of ze mee wilden doen. Daar hoefde niemand lang over na te denken. En terecht!

Peaky Blinders in het kort
Net na de eerste wereldoorlog komen de Shelby broers terug naar Birmingham. Ze worden beroemd en berucht als bookmakers en gangsters. De grote baas is Tommy Shelby. Hij heeft de ambitie om een imperium op te bouwen tot ver buiten Birmingham. Hier werkt hij aan met zijn familie en gang: The Peaky Blinders.

De serie is gebaseerd op de jeugdbende die vroeger echt heeft bestaan. Een kenmerk van de Peaky Blinders is hun caps waarin ze scheermessen hadden verborgen als wapen.

De Netflix serie van Steven Knight is gefilmd op een prachtige rauwe manier. Deze sfeer wilden we met de Peaky Blinders thema bruiloft nabootsen. Hieronder de resultaten! 


Get ready to scroll.
Heeft jouw bruiloft ook een Peaky Blinders thema? Of misschien wel een heel ander thema? Of je nou wel of geen thema hebt, ik leg je mooiste dag graag voor je vast! Weten of ik nog beschikbaar ben op jouw trouwdatum? Check het hier!

Over de schrijver
Ik geloof dat mooie herinneringen kracht geven aan de liefde die je voelt. Elke bruiloft ademt liefde en zit vol mooie momenten. Emotionele ouders, lachende broers of gekke zussen en misschien wel met je prachtige kids. Ook ben ik ervan overtuigd dat je deze momenten het mooist herinnert in een presentatie die luxe en klasse uitstraalt. Met een handgemaakt trouwalbum hebben jullie heel je leven deze herinneringen in je handen. De foto’s op professioneel fotopapier zien brengt je, ook jaren later, op een magische manier terug naar de mooie momenten. Dit laat je met trots zien aan je (klein)kinderen. Je bruiloft verdient een topkwaliteit trouwalbum. Hierin wil je professionele trouwfoto's zien. Ik maak ze voor je. Liefs, Daan

Denk je aan Daan als fotograaf op je bruiloft?