Trouwen in Roeselare (BE)

In plaats van trouwfotograaf in Roeselare, had Stefaan waarschijnlijk alleen op trouwfotograaf gezocht in Google. Of hij had TrouwfotosvanDaan via Google Maps gevonden... zonder echt op de kaart te kijken.

Hij was zo enthousiast over de foto’s op deze site dat hij de trouwdatum check had ingevuld voordat hij wist waar ik vandaan kwam. Dat er tussen Schiedam en Roeselare meer dan 200km zit kwamen we later pas achter hahah!

Ons kennismakingsgesprek via Zoom klikte zo goed dat ik echt zin kreeg om deze bruiloft te fotograferen. Een mooie locatie met een persoonlijk tintje, ruime tijd voor de fotoshoot en het belangrijkste: een vrolijk bruidspaar!

Voor deze bruiloft in Roeselare had ik mijn vader meegevraagd als assistent en chauffeur. Fijn (en gezellig) om iemand erbij te hebben die assisteert. Zo krijgt mijn creatieve brein nog meer de ruimte om los te gaan. Dat begon in de ochtend thuis bij de broer van de bruidegom. Daar waren de mannen bezig met aankleden. 

Trouwen in Roeselare: bruidegom

Bruidegom voorbereidingen Belgie

Bruidegom en broer in Roeselare

Zoon van de bruidegom in Roeselare

Trouwfotograaf Brugge: bruiloft in Roeselare broers

Bij de bruid was het iets drukker. Helemaal toen er nog opa’s en oma’s bijkwamen voor de first look. Heerlijk die drukte. Iedereen is bezig met van alles en nog wat. En ik? Ik wacht rustig op mooie momenten in het beste licht.

Trouwen in Roeselare: fotograaf Daniel Vinke

make up van de bruid in Roeselare


Vader en de bruid in Roeselare


Na de first look gingen we door naar Koers voor de ceremonie. Stefaan en Eveline trouwden in een prachtige zaal van het Museum van de wielersport. Mooie grote ramen en een ruime zaal. Leuk ook die fietsen aan het plafond!

Trouwfotograaf Brugge: Koersmuseum Roeselare

Trouwen in Koersmuseum van de Wielersport Roeselare

Trouwceremonie in Koersmuseum van de Wielersport


Bij thuiskomst werd er geproost en een hapje gegeten. Het bruidspaar had heel ruim (vier uur!) de tijd genomen voor de fotoshoot. Normaal gesproken hebben we anderhalf tot twee uur tijd voor de fotoshoot op max. twee locaties. Nu hadden we genoeg tijd om op drie locaties foto’s maken. 

Trouwfoto’s bij Kasteel Wallemote, Izegem
fotoshoot trouw in park Wallemote, Izegem

Bruid en bruidegom Brugge

Wallemote Izegem trouwfotoshoot

Trouwfoto’s bij Kasteel van Rumbeke in Sterrebos Roeselare
Trouwfotoshoot Kasteel van Rumbeke, Sterrebos Roeselare

Trouwfoto's bij een kasteel: Rumbeke

Trouwen in Kasteel van Rumbeke Sterrebos

Trouw fotoshoot voor het Kasteel van Rumbeke

Trouw fotoshoot in het Sterrebos bij Kasteel van Rumbeke

Fotoshoot in het Sterrebos bij Kasteel van Rumbeke

Trouwen in de Rodenbach brouwerij Roeselare
Wat een heerlijke locatie was dit. Als je mij als fotograaf gelukkig wil maken dan kies je een oud industrieel pand als fotoshoot locatie voor je trouwfoto’s! Ik word gelukkig van het contrast tussen het oude pand en de nieuwe trouwkleding, het licht door de vaak grote ramen en juist de afwezigheid van licht waardoor ik mijn flitsers creatief kan inzetten. Als laatste maakten we nog een creatieve trouwfoto tussen de biervaten. Daarna begon gelijk de receptie. 

Trouwfotograaf Rodenbach brouwerij Roeselare: binnenlocatie fotoshoot

Trouwfoto's Rodenbach brouwerij Roeselare TrouwfotosvanDaan

Trouwfoto's Rodenbach brouwerij Roeselare Daniel Vinke

Trouwfotograaf Rodenbach brouwerij Roeselare: binnenlocatie

Trouwfotograaf Rodenbach brouwerij Roeselare: portret bruidspaar

Trouwfotograaf Rodenbach brouwerij Roeselare: fotoshoot biervaten

Toen ook de avondgasten binnen waren, was het tijd om aan tafel te gaan. De Rodenbach biertjes werden met trots gepresenteerd door het personeel. 

Trouwen in de Rodenbach Brouwerij, Roeselare

Supermooi dat de vrienden een video hadden gemaakt voor het bruidspaar. Het was te voelen (en te zien) dat dit hen zo raakte.

Bruidspaar lachend op Rodenbach brouwerij bruiloft


Stefaan was het meest zenuwachtig voor de openingsdans. Maar wat ging het goed! En daarna natuurlijk een lekker feest 🥳 

Trouwen in de Rodenbach brouwerij Roeselare Openingsdans

Trouwen in de Rodenbach brouwerij Roeselare Feest

gast op bruiloft danst

Bruiloft feest gaat los in Roeselare

Openingsdans bruiloft Rodenbach brouwerij Roeselare

Ben jij ook geïnteresseerd in TrouwfotosvanDaan op je bruiloft? Check snel of ik nog beschikbaar ben op: Beschikbaarheid

Over de schrijver
Ik geloof dat mooie herinneringen kracht geven aan de liefde die je voelt.Elke bruiloft ademt liefde en zit vol mooie momenten. Emotionele ouders, lachende broers of gekke zussen en misschien wel met je prachtige kids.Ook ben ik ervan overtuigd dat je deze momenten het mooist herinnert in een presentatie die luxe en klasse uitstraalt.Met een handgemaakt trouwalbum hebben jullie heel je leven deze herinneringen in je handen.De foto’s op professioneel fotopapier zien brengt je, ook jaren later, op een magische manier terug naar de mooie momenten.Dit laat je met trots zien aan je (klein)kinderen.Je bruiloft verdient een topkwaliteit trouwalbum.Hierin wil je professionele trouwfoto's zien.Ik maak ze voor je.Liefs, Daan

Denk je aan Daan als fotograaf op je bruiloft?