First Look

Een First Look is de eerste keer dat het bruidspaar elkaar in trouwkleding ziet op de dag van de bruiloft.

Waar ga je dit doen? Niet half in de deuropening, toch? Waar gaan jullie elkaar voor het eerst zien? En hoe? Wat betreft de first look zijn er veel mooie opties.

Op YouTube en Google staan veel creatieve opties waarbij er echt een mooi moment wordt gemaakt van The First Look. Hierover nadenken is ook iets wat ik altijd adviseer.

Als je gewoon de deur opendoet wanneer hij aanbelt, dan is dat spannend maar ook echt zo voorbij. Vaak staan jullie beide half in de deuropening en is het ook fototechnisch gezien niet ideaal.

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om dit moment voor jezelf te houden. Juist zonder fotograaf, maar echt alleen jullie twee samen.

Trouwfotograaf Daan: "Voor mij als trouwfotograaf is een First Look geweldig. Wanneer je hier een mooi moment van maakt, kan de setting en de voorbereiding optimaal zijn. Het moment blijft dan het prachtige moment vol emoties en de beelden worden fantastisch!"

Wat tegenwoordig ook wordt gedaan is een First Look van jou als bruid met je vader. In de ochtend ben je vaak al samen met je moeder bezig. Wanneer je vader jou voor het eerst ziet in je trouwjurk dan doet dat echt wel iets met hem. Dit verdient een mooie foto en dat komt zeker goed wanneer er een First look gepland wordt!

Reactie plaatsen