trouwfotoshoot

Een trouwfotoshoot op je bruiloft is iets waar bijna ieder bruidspaar voor kiest. Meestal wordt dit ingepland na de First Look en voor de ceremonie.

Het voordeel van een trouwfotoshoot na de ceremonie is dat jullie dan de trouwringen officieel om hebben. Misschien is er dan ook wat minder spanning omdat het officiële gedeelte achter de rug is. 

Kies je ervoor om de trouwfotoshoot voor de ceremonie te doen, dan kan je de trouwringen alvast even omdoen voor de fotoshoot. Veel stellen kiezen er trouwens voor om de trouwfotoshoot vóór de ceremonie te doen. 

Wat ook echt geweldig kan zijn is een fotoshoot in het donker! Check bijvoorbeeld de trouwfotoshoot in het donker van Mike & Michelle.


Trouwfotoshoot op een andere dag
Heb je heel de dag vol gepland en is er overal krap qua tijd? Of vind je het een relaxt idee om op een andere dag een trouwfotoshoot te doen dan op je bruiloft, dan kan dit natuurlijk ook. 

Het voordeel is dat jullie dan geen spanningen van de bruiloft hebben en we kunnen lekker de tijd nemen. Een nadeel kan zijn dat je haar en make-up dan nog een keer gedaan moet worden. 


Trouwfoto tip: Fotoshoot vóór de ceremonie is beter
Als je de fotoshoot na de ceremonie wil heb je als voordeel dat je de ring om je vinger hebt en de spanning er voor een groot deel af is.

De ervaring leert wel dat er een nadeel kleeft aan een fotoshoot na de ceremonie. Zodra de ceremonie voorbij is, wil namelijk iedereen jullie feliciteren en het liefst ook een foto van (en met) jullie. 

Als je dan haastig weg ‘moet’ voor een fotoshoot dan ga je niet met een fijn gevoel weg.

Je wil geen sorry hoeven zeggen tegen de mensen die voor jou zijn gekomen. Ook tijdens het maken van je trouwfoto's wil je niet denken: ik wil terug naar mijn gasten.

Plan je de fotoshoot na de first look, dan heeft nog niemand jullie gezien. Ook is het een fijn moment om samen met je aanstaande even rustig samen te zijn voordat alle drukte gaat beginnen.

Reactie plaatsen