Werkwijze van een trouwfotograaf

Elke trouwfotograaf heeft zijn eigen werkwijze. Wanneer je van te voren een duidelijk beeld hebt van de werkwijze van de trouwfotograaf, weet je wat je kan verwachten.

Daan: 'mijn werkwijze als trouwfotograaf is heel duidelijk. Nadat je de trouwdatumcheck hebt gedaan, stuur ik je een WhatsApp bericht waarin ik jou en je aanstaande uitnodig voor een gesprekje. Dit kan gezellig bij mij of bij jullie thuis. Via Skype/FaceTime etc. is natuurlijk ook mogelijk.'

Tijdens het gesprek worden je plannen besproken en krijg je een idee van de mogelijkheden qua fotoproducten. Ook leg ik je uit hoe je d.m.v. een aanbetaling je trouwdatum kan reserveren. 

'Ik ben altijd benieuwd naar je trouwplannen. Of ik nou je trouwfotograaf wordt of niet, ik krijg energie van mooie ideeën en een creatieve planning. Kies je voor TrouwfotosvanDaan als fotograaf voor je bruiloft dan hebben we zo vaak als je wilt contact (bijv. via WhatsApp) over al je vragen. Samen maken we een duidelijk beeld aan ideeën voor invulling van de fotografie. Indien gewenst plannen we een loveshoot in. Hierdoor kan je vast wennen aan de camera en ontvang je alvast mooie beelden van jullie samen.' zegt Daan over zijn werkwijze als trouwfotograaf.

Op de dag zelf zal je merken dat het fijn is om een rustige fotograaf bij je te hebben die weet hoe bruiloften verlopen.

Daan: 'Ik geloof erin dat je op je bruiloft vooral in het moment moet zijn. Echt genieten van momenten die je maar één keer in je leven meemaakt. Daarom zal je tijdens de ceremonie en mooie andere momenten als de First Look en de openingsdans niet eens merken dat ik aanwezig ben.'

Na de bruiloft ontvang je al snel een kleine selectie van mooie resultaten om te bekijken en te delen met iedereen.

Werkwijze trouwfotografie
Trouwdatumcheck
Gratis kennismakingsgesprek
Reservering
Trouwfotografiepakket keuze
Fotografie planning maken
Loveshoot
Laatste gesprek voor de bruiloft
Dag van de bruiloft
Sneak peak selectie
Selectie
Bewerking
Online foto's selecteren voor je album(s)
Album(s) thuisbezorgd 

Reactie plaatsen