Fotoshoot op je bruiloft

Ga je voor een lange fotoshoot op locatie of ga je juist voor meerdere kleine shoots? Het heeft beide zijn voordelen. De tip is om te weten dat je kunt kiezen.

Denk hier dan ook vooraf goed over na. Heb jij een fantantische fotoshootlocatie gevonden waarbij je de sfeer ervan tot in detail goed in beeld wil laten brengen? Dan is een langere shoot zeker aan te raden. Ben je niet zo’n fan van fotoshoots? Dan passen kortere shoots meer bij jou. 

Veel stellen kiezen ervoor om na het ophalen van de bruid en de first look een fotoshoot op locatie te doen. De sfeer van een goede locatie is terug te zien in de foto’s. Meestal neem je hiervoor anderhalf tot twee uur de tijd.

Zie je dit niet zitten of past het niet in je planning? Dan kan je er ook voor kiezen om wat meer tijd te nemen tussendoor. Meer foto’s bij het ophalen, voor en na de ceremonie op jullie trouwlocatie, na het diner en misschien nog even er tussenuit glippen tijdens het feest. Zo heb je eigenlijk op meerdere plekken een kleine fotoshoot.

Reactie plaatsen